2777
2789
عنوان

تنهایی

212 بازدید | 17 پست

چه میکنید باهاش؟

دلم میخواد مثل هم سن و سال هام ازدواج عاشقانه کنم ولی ارتباط گرفتن برام تابوعه. فقط کیس سنتی برام پیش اومده که ندید رد کردم چون پسری که توی تصمیم گیری درباره همچین چیز مهمی مامانشو میفرسته جلو توی تک تک اتفاقات دیگه هم همین رویه رو داره

راهنمایی میکنید بهم؟ چیکار کنم کجا برم که بتونم با آدما معاشرت کنم و رابطه بسازم؟ دوره دانشگاهم مجازی گذشت محل کارم هم زنانه است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست دارم تنها باشم

تا کی؟ من میترسم دیر بشه و موارد خاصی که برام معیاره، دخترای جوون تر رو انتخاب کنن

من توی یه مرداب عمیق از لذت بردن از تنهایی گیر افتادم ولی دلم یه خونواده هم میخواد

تا کی؟ من میترسم دیر بشه و موارد خاصی که برام معیاره، دخترای جوون تر رو انتخاب کننمن توی یه مرداب عم ...

دلم میخواد برم یه جای دور تنها زندگی کنم تا بمیرم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
دور از جونتآدم سنش که بالا بره دیگه همدم میخواد همراه و همپا میخوادالان تنهایی کیف میده ولی از اونمو ...

دام نمیخواد سنم بره بالا

میخوام تو جوونی برم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

چه بده وقتی تنهایی بشه عادت هزار مریضی جورواجور بدنبالش میاد... من به حدی رسیدم که با وجود کلی فعالیت هنری  ،دکتر روانشناس بهم گفت اگه میخای زنده بمونی همه چیز رو رها کن فقط بچسب به تعامل و تغذیه 

حیفت نیست؟

نه

اگه بدونی چه زجری میکشم‌ بهم حق میدی

چه بده وقتی تنهایی بشه عادت هزار مریضی جورواجور بدنبالش میاد... من به حدی رسیدم که با وجود کلی فعالی ...

دقیقا

تراپیستم بدون تعارف زل زد تو چشام گف برو پارتنر (و دوست) پیدا کن

بیشترش اثرات قرنطینه است

اون سالا ما خیلی ترسیدیم کامل خونه نشین شدیم و مزش زیر دندونم موند

الان با وجود اینکه شغلم تعامل خیلی بالایی داره ولی دیگه نمیتونم صمیمت ایجاد کنم انگار یه هاله همیشه بین من و اجتماع هست

نهاگه بدونی چه زجری میکشم‌ بهم حق میدی

منم زجر میکشم عزیزم

تنها نقطه روشن زندگیم که بهش امیدوارم آینده است

دلم میخواد دختری داشته باشم که نذارم تروما های من رو تحربه کنه 

واسه همین تلاش کن، زندگیتو بهتر کن تا اگه روزی بچه دار شدی با افتخار به خودت بگی مرسی که نذاشتی آسیبی که خودت دیدی رو به یه نفر دیگه بزنی

هدف شیرینیه برای من