2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سه تا دوست طلبه دارم اوکی هستیم باهم. فقط ازینکه نتونستن شغل دلخواهشونو پیدا کنن ناراحتن ولی نمیدونم کلا از حوزه  ناراحتن یا نه چیزی تا حالا درموردش بهم نگفتن

الهی به امید خودت...  
چرا بخاطر ازدواجش؟مشکلی داشت بعد ازدواج یا قبلش

طلبه بود همونجا هم با یه طلبه اشنا شد و ازدواج کردن سه تا بچه هم پشت سرهم اورد بعد همسرش بهش گفت دوتا خانم که همسراشون فوت کرد صیغه کرده و دادگاهشونم خیلی طول کشید چون دادگاه طلاق طلبه ها جداس 

کاربری دونفره

چرا نمیزارن؟چندسالته.خودت علاقه داری؟چادر میزنی؟وای یه عالمه سوال تو ذهنمه

تو سایت نمیشه گفت چرا نمیزارن 😂

۲۲ اره علاقه دارم

اره چادریم ولی مدتیه مانتو میپوشم همین جوری حجابم حفظ میکنم با حجاب بودن ب چادر پوسیدن نیس مهم ذات ادمه خیلیا میبینی چادرین اخلاق ناپسند دارن

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

تو سایت نمیشه گفت چرا نمیزارن 😂۲۲ اره علاقه دارماره چادریم ولی مدتیه مانتو میپوشم همین جوری حجابم ح ...

نمیتونی تو پیوی بگی؟چه حده علاقت؟حرفتو در مورد حجاب قبول دارم

طلبه بود همونجا هم با یه طلبه اشنا شد و ازدواج کردن سه تا بچه هم پشت سرهم اورد بعد همسرش بهش گفت دوت ...

👍اکثرا طلبه ها صیغه میکنن کلا جای مناسبی زیاد. دیگ حوزه نیست اقایون وضعشون خراب

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

نمیتونی تو پیوی بگی؟چه حده علاقت؟حرفتو در مورد حجاب قبول دارم

اون دوستمون ب اوضاع تو حوزه اشاره کردن همون تقریبا 

علاقم زیاد زیادم بگم شیفتشم نه نیس علاقه عادیه ولی من خودم رشتم علوم تربیتی هستش اونو میخونم

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️