2777
2789
عنوان

نازوگوز مادرشوهر

864 بازدید | 28 پست

اومده پیشم مثلا تنها نباشم من وقتی غمگینم دوست ندارم حرف بزنم حتی اشتهام کور میشه چیزی نمیخورم و چندساله میام سایت. بعد یبار چای میخواد،تخمه ،پفیلا،میوه انگار به شب حنابندون (حناگجسی) اومده. من واقعا پاهام مردن از ناراحتی پویت کل بدنم دردناک شده. استرس دارم. بعد اینم خواسته هاش تموم نمیشه.امشب صبح بشه من نمیمیرم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ناراحتی خب؟

اون چشه اینقد میخوره؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ساکت باش تو خودت باش ،حرف شد بگو مواقع تنهایی دوست دارم تنها باشم خیلی بی حوصله ام ،اصلا بگو ببخشید حال ندارم بخوابیم  ،اگه نه هم بیخیال فردا میره دیگه دندون رو جیگر بذار اونم بخاطر تو اومده نمیشه کاریش کرد 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

چرا ناراحتی خب؟اون چشه اینقد میخوره؟

همیشه میخوره

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
ساکت باش تو خودت باش ،حرف شد بگو مواقع تنهایی دوست دارم تنها باشم خیلی بی حوصله ام ،اصلا بگو ببخشید ...

از ناراحتی استخون فکم باز نمیشه اینم بامن حرف میزنه که دلم باز شه حوصله جواب ندارم🥺

اولا پاشو با  بیدمشک و گلاب برای خودت شربت کن بخور یه آرامبخش بخور 

بعدم سرتو با روسری ببند بگو سرم داره منفجر میشه خاموشی بزن بخوابین دیگه بابا دیر وقته

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

اولا پاشو با بیدمشک و گلاب برای خودت شربت کن بخور یه آرامبخش بخور بعدم سرتو با روسری ببند بگو سرم د ...

هردورو داریم برا حاملگی ضرر نداره؟

چندماهه هستی عزیزم ؟ قرص رو که اصلا نخور میترسم دور از جون بد باشه چیزیت نشه یوقت

چندماهه هستی عزیزم ؟ قرص رو که اصلا نخور میترسم دور از جون بد باشه چیزیت نشه یوقت

من والا ماه نمیدونم اخرین پریودی یک مرداد بود و الان هفته چهارده نمیدونم ۱۵ هستم گهواره زده ۱۵ هفته پنج روز ،طبق سونو ۱۴هفته و پنج روزم

الان سرچ کردم فقط گلاب بخور به صورتم بپاش بیدمشک و قرص نخوری دیگه

اگه وضو هم بگیری و صلوات بفرستی خیلی خوبه آروم تر میشی 

الان سرچ کردم فقط گلاب بخور به صورتم بپاش بیدمشک و قرص نخوری دیگهاگه وضو هم بگیری و صلوات بفرستی خیل ...

میخام برم نماز چشم بسته بخونم ۱۲_۱۳سالگی مادربزرگم یادمون داده بود برا حاجت خوبه نتیجه ذیدم قبلا

من والا ماه نمیدونم اخرین پریودی یک مرداد بود و الان هفته چهارده نمیدونم ۱۵ هستم گهواره زده ۱۵ هفته ...

آخی بسلامتی عزیزم🥰 ، پس بخاطر بچه ات سعی کن آروم باشی