2777
2789
عنوان

نازوگوز مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 28 پست
میخام برم نماز چشم بسته بخونم ۱۲_۱۳سالگی مادربزرگم یادمون داده بود برا حاجت خوبه نتیجه ذیدم قبلا

چه جالب چجوریه عزیزم ؟ یعنی باید چشم کلا بسته باشه ؟

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

چه جالب چجوریه عزیزم ؟ یعنی باید چشم کلا بسته باشه ؟

اره چشم بسته و با خلوص میخونی دو رکعته مث نماز صبح فقط تو نیت میگی دو رکعت نماز حاجت میخونم قربت الی الله.بعد سر نماز انگار میچرخوننت.

قشنگ وصل به خدا باش و سبک. اگه یه روز خوندی بهم بگو چندبار تو سایت گفتم برا بعضیا شده برا بعضیا نه مهم نیته و اینکه فکرت جای دیگه نباشه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه عزیزم ممنونم ، انشاءا.. حاجت روا باشی منم دعا کن 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

باشه عزیزم ممنونم ، انشاءا.. حاجت روا باشی منم دعا کن

همچنین

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
اره چشم بسته و با خلوص میخونی دو رکعته مث نماز صبح فقط تو نیت میگی دو رکعت نماز حاجت میخونم قربت الی ...

خب بعد اگه بچرخی حاجت روا میشی مثلا؟

بعد اینکه خب موقع سجده مسلما اگه مهر زیر پیشونیت نیاد یعنی چرخیدی،باید چشمتو واکنی؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اره چشم بسته و با خلوص میخونی دو رکعته مث نماز صبح فقط تو نیت میگی دو رکعت نماز حاجت میخونم قربت الی ...

اگه بچرخیم حاجت روا میشیم؟تاته نماز مهرمونم پیدا نکردیم نباید چشم باز کنیم؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خب بعد اگه بچرخی حاجت روا میشی مثلا؟بعد اینکه خب موقع سجده مسلما اگه مهر زیر پیشونیت نیاد یعنی چرخید ...

بله یعنی حاحت روا میشی و بعد از تشهد سلام باید چشاتو باز کنی

اگه بچرخیم حاجت روا میشیم؟تاته نماز مهرمونم پیدا نکردیم نباید چشم باز کنیم؟

اره مهرو پیدا نکردی هم نباید چشاتو لاز کنی

بله یعنی حاحت روا میشی و بعد از تشهد سلام باید چشاتو باز کنی

❤️

حالا باز این خوبه زبون باز میکنه میگه چشه... مادرشوهر من یه اخلاقی داره که توقع داره با عز و جلال و جبروت دعوتش کنی تشریف بیاره و کلا مودش اینه انتظار داره خودجوش و علم الغیبی بدونی چی میخواد و چشه و چه توقعی داره و برآورده کنی وگرنه میره تو قیافه واست 

حالا باز این خوبه زبون باز میکنه میگه چشه... مادرشوهر من یه اخلاقی داره که توقع داره با عز و جلال و ...

عجببب

وای چقد مادر شوهرمنه. فکش همیشه خدا کار میکنه هر لحظه هرجا هررررر چی بزاری جلوش یه جوری با اشتها میخوره انگار از قحطی اومده . وقتی پیشته اینقد حرف میزنه اینقد حرف میزنه سرگیجه میگیرم😖😖😖

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘