2777
2789
عنوان

لعنت به این دکترای بی سواد سودجو

315 بازدید | 25 پست

بعد زایمان لگنم درد میکنه میزنه ب کف پام عضلات کتفم درد میکنه کمرم درد میکنه رفتم پیش متخصص مفاصل و استخوان الان رفتم داروهارو گرفتم با بیمه هزینم شده ۵۰۰ شاید پول زیادی نباشه ولی برای منی ک با هزار بدبختی این پول رو در میارم ۵۰۰ زیاده حالا آوردم خونه داروها یکیش تقویتیه بقیه همه مسکن دیکلوفناک و آمپول پیروکسیکام و ی پماد مسکن لعنت ب همشون درمان ک نمیکنن همش مسکن مسکن خدا لعنتشون کنه واقعا اعصابم خورد شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو باشگاه عضلاتت تقویت بشه

حالا برام فیزیوتراپی نوشته فیزیوتراپی همون ورزش هست ک خداتومن بابتش از مردم بدبخت پول میگیرن مردم هم ساده فکر میکنن دکتر داره اینارو درمان میکنه

تو دوره بارداری کلا ورزش میکردم زایمانم عالی بود خیلی اذیت نشدم الانم میدونستم درمان من فقط و فقط ورزش هست فقط رفتم پیش دکتر گفتم شاید لگنم از هم باز شده باشه یا آسیب دیده باشم خیرسرش دکتره تشخیص بده ک دقیق بدونم چمه چیکار باید بکنم لااقل ی عکس بنویسه حتی عکس هم ننوشت فقط مسکن

منظورش اینه جای درمان تخصصی بهش مسکن و تقویتی داده

دکتر که من در آوری نمیکنه از خودش

چیزی که نیاز درمانش بهش میده

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

پیش هرکی بره همینو میده. چوبشو درنمیاره جادو کنه

مسکن فقط واسه رفع درد موقته

چند سالیش خالم رفته بود دکتر گفته بود سینه مو دست میزنم دردمیگیره دکتره بهش مسکن داده بود !

الان مشخص شده که همون سرطان سینه ست 

🏃🏻‍♀️

بجای اینکه دردم رو تشخیص بده دوتا آمپول و ی مشت پماد و قرص مسکن نوشته برام ک فقط دردم آروم بشه همین ...

حالا بذار اینارو استفاده کنی

اگه خوب نشدی برو دعواش کن

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤