2777
2789
عنوان

اگر دانشجو هستید پلیز کممکک

80 بازدید | 15 پست

بچه ها ریاضی ۱ اشکمو داره درمیاره 

ترم یکم استادمون خوب درس نمیده نمره هم نمیده 

چیکار کنم ؟ 

و اگه بخواید یه توصیه بهم بکنید اون چیه تا درس و نمره ام همیشه بالا باشه

لطفا توصیه اتون درمورد رل و اکیپ نباشع دیگه حالم داره بهم میخوره

کاربری دست دونفره ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از گوگل و هوش مصنوعی کمک بگیریا از دوستات کتاب و جزوه ای که سر کلاس می نویسیم خوبه

هوش مصنوعی رو تا بحال باهاش کار نکردم کجا میتونم ازش استفاده کنم ؟

کاربری دست دونفره ! 
به نظرتون بهتر نیست دیگه کلاسش رو شرکت نکنم ؟ و خودم با یوتیوب بخونم ؟

کلاس رو برین وگرنه غیبت میزنه‌ و بعد از ۳ غیبت درس حذف میشه. کلاس رو برین و تظاهر به گوش دادن کنید. به همین سادگی. 

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

کلاسو برو ..اتفاقا با نهایت اعتماد به نفس ردیف اول یا نهایتا ردیف دوم بشین ( همش تجربه ستااا .. من سال آخرمه اگه خدا بخواد) 

بعد تو یوتیوب خودت بخون..بعدم برو با دانش کامل سرکلاس 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

کلاسو برو ..اتفاقا با نهایت اعتماد به نفس ردیف اول یا نهایتا ردیف دوم بشین ( همش تجربه ستااا .. من س ...

وای اعتماد به نفس اصلا ندارم 

از بقیه هم سنم بیشتره هاا ولی چون درسا یادم رفته حس بدی دارم 

وقتی جزوه مینویسم یه جوری نگا میکنن مثلا برای ریاضی پیش داشتم جزوه می‌نوشتم یکی از دحترا با تعجب زل زده بود بهم 

کاربری دست دونفره ! 
عه واقعا ؟

هرچقدرم رو حضور و غیاب حساس نمیشن دلیل نمیشه کلا نری .. حساس نیستن یعنی اینکه اگه یه بار دوبار نری سرکلاس استاد براش مهم نیست .. کلا نری که حذفی:/

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

وای اعتماد به نفس اصلا ندارم از بقیه هم سنم بیشتره هاا ولی چون درسا یادم رفته حس بدی دارم وقتی جزوه ...

بابا این ترم یکیا تازه اومدن دانشگاه فکر میکنن دیگه نه باید درس بخونن نه جزوه بنویسن.. به قول استادم یه بار که بیفتن حالشون میاد سرجاش یاد میگیرن درس بخونن..تو کاریت نباشه بنویس .. همونا قبل امتحان یادشون میفته جزوه ندارن در به در دنبال جزوه میگردن (تضمینی) 

و مطمئن باش هیچکس چیزی حالیش نیست .‌‌اینکه شما متوجه شدی و دنبال راه حلی یعنی از خیلیا جلو تری.موفق باشی .‌‌‌‌