2777
2789

گفتن این جمله های این مدلی که متوجه بشه بهش فرصت سوگواری میدی، اینکه بگی قوی باش و گریه نکن و بخاطر مادرت قوی باش واقعا چرته

میدونم هیچی ارومت نمیکنه کاش میتونستم کنارت باشم

شونه هات و بمالم و باهات گریه کنم تا سبک شی.... کاش میدونستم الان چی بگم.... حتی نمیدونم چی بگم که یوقت غمت بیشتر نشه شرایط خیلی سختیه ان شاء الله روحش در آرامش باشه منم خیلی ناراحت شدم براش نماز شب اول قبر خوندم یا میخونم

( سرچ کن چجوریه سوره الرحمن میخونم براشون ..... اگه خواستی حرف بزنی من هستم و از این قبیل حرفا

هیچ وقت هیچ وقت به کسی که داغداره ) ولو حتى جنين دو هفته شو سقط کرده یا حیوون خونگی یا.... خیانت دیده

و....) نگید تو خیلی قوی هستی

اگا خواست ح بزنه فقط بشنوید راهکار ندید.

غمشو توجیه نکنید

می گویند تو رفته ای.از کجا؟از شهر، از این دیار،از دنیا اما از قلب من نه،نرفته ای و نمی روی.کفش هایت را می پوشم لباس هایت را می بویم شاید نشانی از تو بیابم اما صد افسوس که چشمان شهلایت صورت مهربانت و جسم پاکت زیر خاک رفته است.چهره ای که تا کنون جایگاه بوسه من بود اکنون جایگاه غبار و خاشاک است.

چگونه دوام بیاورم؟چگونه مویه نکنم و صورت نخراشیده.در عزای تو نه چشمم بلکه هر تار موی بدنم خون گریه می کند.

چگونه بعد از این زندگی کنم که تو تمام من بودی جان من جانان من زندگی من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان