2777
2789
عنوان

به یکی که نباید حس دارم💔بخونین

282 بازدید | 25 پست

پسره سه سال از خودم کوچیک تره و فامیل نردیکم هست😐🥲کنارش یه جوریم همش دقت میکنم به رفتارش و نگاهش..وقتی استوری میزاره اصن تپش قلب میگیرم چک میکنم ببینم با دخترا ارتباط داره یا نه😐 خیلی دیر به دیر میبینمش دانشجو یه شهر دوره ولی فوق العاده باهوشه مدال اور شطرنجه و این داستانا فقط من خاک بر سر انقد ضایع بازی دراوردم که اون متوجه شده

اون تصورش راجع ب من کلن یه دختر بی عرضه و خنگه چون یه مدت  افسردگی شدید داشتم و خیلی شلخته و بی حال بودم همیشه تو مهمونیا (خانوادم محبورم میکردن برم وگرنه من یه جنازه متحرک بودم) به واسطه بی خوابی ک داشتم قیافم شبیه معتادا بود البته ارایش میکردم ک کسی نفهمه اونم منو اونجوری میدید ولی بازم همیشه تحویلم میگرفت و با لبخند نگام میکرد فک کنم بخاطر همین خوشم اومده ازش . من خیلی خام و بی تجربم و تو 22 سال سنم با هیچ پسری رابطه عاطفی نداشتم و الانم برا زندگیم برنامه دارم نمیخوام درگیر اینجور چیزا بشم هنور لطفا راهنمایی کنین چطوری از ذهنم بندازمش بیرون

existing is exhausting

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مجازی دنبالش نکن و تا جای ممکن سعی بکن تو دورهمی هایی که احتمال میدی اونجاست شرکت نکن هر وقت هم فکرت سمتش رفت خودتو مشغول کن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

چرا عاشق غیر ممکن ؟ 🤔

هیچ چیزش غیر ممکنی نبود 

ولی در کل پسرا اونقدر ارزش ندارن که بخوای وقت و فکر و عمرتو صرفشون کنی درحالی که خدا داند کجا سیر میکنن و اصلا چی تو کلشونه هیچی نیست بخدا 

با اینکه ۲۲ سالت ولی ریشه احساسات رو میدونی این خودش خیلی خوبه وجای امیدواریه‌.هروقت به یادش میوفتی به خودت بگو این یه احساس زودگذره وممکن برا همه پیش بیاد پس من جدی نمیگیرمش 

نمیتونم تصور کنم کسی عاشق پسر کوچیکتر از خودش بشه اونم پسر 19 سالهآخه پسرا دیر بزرگ میشن کلا پسرای ک ...

نه این اصلا فرق داره خیلی عاقل و مهربونه

خیلی زشته نه؟ 🥲

existing is exhausting