2777
2789
عنوان

کیابچه کلاس اولی دارن بیان باهم درد ودل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 33 پست
ب اخر یا غیراخر؟موقع خوندن مشکل داره یا نوشتن یا صداکشی ؟

کلا بلدش نیس میگم ب غیر اخر مث باد همیشه اول میاد یاوسط ب اخر همیشه اخرمیاد خیلی کارمیکنم بازم بلدنیست

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبورررررر باش عزیزم.صبورررر باش.همه ی بچه ها همینن.نه خودتو اذیت کن نه اون طفل معصوم رو.سه ماه از سا ...

خدابهم صبر بده‌و بتونم صبور باشم اعصابم بهم ریخت

ممنونم ازت

کلا بلدش نیس میگم ب غیر اخر مث باد همیشه اول میاد یاوسط ب اخر همیشه اخرمیاد خیلی کارمیکنم بازم بلدنی ...

یسری کلمات ساده رو بزرگ براش بنویس 

مثل کتاب برگ باد ابر کباب 

یسری فایل اموزشی از گوگل بگیر شاید با شعر و کارتن کودکانه یادگرفت

دختر من کلاس اوله خوب یاد میگیره بلده ولی خیلی حساس و استرسیه دیوونم کرده دیگه نمیکشم همین امشب گریه کردم هر روز میگه حالت تهوع دارم امروز زنگ زدن رفتم دنبالش نمیدونم چیکارش کنم بچه های شما هم استرس دارند؟

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
تو سینی آرد بریز.با حالت بازی ؛ نقش «ب» رو واست بنویسه.بخدا راه میفته.خودتو اذیت نکن.

انشالله یادبگیره ینی کم مونده گریه کنم بقیه درسارو خیلی عالی بلده مث ریاضی فارسی حتی نوشتنش خیلی قشنگه ولی این ب رو یادنمیگیره

خدابهم صبر بده‌و بتونم صبور باشم اعصابم بهم ریختممنونم ازت

تاپیک هامو ببین.

دختر من امسال دومه.

الکی خودتو و بچه رو اذیت نکن.

بخدا دو سوم کلاس مثل بچه ی شما هستن.

راه میفته.دو سه هفته صبوری کن.

دختر من کلاس اوله خوب یاد میگیره بلده ولی خیلی حساس و استرسیه دیوونم کرده دیگه نمیکشم همین امشب گریه ...

اتفاقن پسرمنم امشب از استرس یادنگرفتن حالش بهم خورد بالا اورد انگار فشار روشونه یجورترس من خودمم همینطورم

واااای نکن گناه داره.اشکم در اومد.😭😭😭

😢😢😢😢معلمشون خیلی زود جلومیره بعد خودش اول باید خیلی بهاشون‌کارکنه بهرحال اون معلمه روشای بهتری داره فقط حرف رو بشون میگه بعد توگروه میگع اینطوری‌اونطوری یادشون بدید😢

اتفاقن پسرمنم امشب از استرس یادنگرفتن حالش بهم خورد بالا اورد انگار فشار روشونه یجورترس من خودمم همی ...

آره دختر من همش میترسه چیزی رو اشتباه نوشته باشه یا بلد نباشه با اینکه خوب یاد میگیره

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
دقیقا منم مشکل تورودارم بابچه یکسال ونیمه اعصاب وروانم بهم ریخته گاهی تشویق میکنم جوابه،سعی میکنه ص ...

اعصابم بهم میریزع احساس میکنم هیچیو‌یادنمیگیره