2777
2789
عنوان

مشکل

166 بازدید | 9 پست

سلام.ممنون از برنامتون

من 28سالمه و همسرم34

مشکل من اینه که همسرم اصلا تمایل به برقراری رابطه جنسی نداره.به زور من که اخرش یا دعوامون میشه یا دلخوری پیش میاد.من خیلی هاتم و اون ن.هر کاریم بگین انجام دادم.ازمایش نمیاد بده میگه من نمیرم ازمایش بدم.گرمی جات میدم بی اثر.ارایش و لباس لختی....هر کاری بگین من انجام دادم.تو رابطه انقد براش میزارم که هر دومون کامل ارضا میشیم.ولی یبار رابطه دو هفته سه هفته خبری نیست.از من باشه یه روز در میون یا هر موقع یکیمون بیشتر احتیاج داشت.ولی شوهرم ن هر موقع خودش بخواد که اونم فاصله هاش خیلی زیاده..بخدا خسته شدم.من وقتی دلم رابطه میخواد و اون اصلا نمیخواد یا درک نمیکنه واقعا خلق سگی میگیرم.نمیتونم عصبانیتمو کنترل کنم.تو صلح تو بحث ازش میخوام که بره دکتر قبول نمیکنه.دوران عقد اینجور نبود.ولی الان دوسال و نیمه سرزندگیمونیم و اصلا عوض شده.بهونش خستگیه.بی بنیه بودنه.حوصله نداشتنه...و....چیکار کنم.بعضی موقع ها دوست دارم جدا بشم.من دلم بچه میخواد میدونم اونم دوست داره .ولی با این مشکل بزرگ چطوری.کمکم کنید

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
1
100%
1
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سعی کن حتما ببریش دکتر و پی گیرباشی تابیشترازاین بینتون فاصله نیفته آخه تازه ازدواج کردین.درضمن سرد بودن مرد میتونه یکی از علل ضعیف بودن اسپرم باشه.حتمابرو دکتر تاانشاالله مشکلی پیش نیاد

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️