2777
2789

تعریف نمیکنم از من بهتر خیلیا هستن، ولی منم بد نبودم همیشه هر چیزی که تو دینم بوده رو به بهترین شکل رعایت کردم دل کسی رو نشکستم نماز روزه گریه و زیارت برای اهل بیت آخه من چکار کردم که مستحق این عذاب شدم 

خدایا همیشه یه طوری همه ی دعاهامون اجابت کردی که خودم هنوز باورم نمیشه این همه حاجت محال اجابت شده باشه مادی و غیر مادی پس چرا این دفعه قفل کردی مگه من چکار کردم مگه من چند سال جوونم چند سال شور و شوق دارم 

چرا هر کسی که میاد هم کفو نیستیم چرا ؟ چرا ازدواج من قفل شده؟

با اینکه از همه لحاظ مشکلی ندارم

خدایا من اومدم از مشهد دو تا جانماز خیلی خوشگل برای جهیزیه ام گرفتم هر مغازه میرفتم میگفتم جانماز برای عروس میخوام به همه گفتم اولین چیزی که برای جهیزیه ام گرفتم باید از مشهد باشه  کلی به امام رضا التماس کردم گریه کردم گفتم خسته ام

اگه منو لایق نمیدونی حداقل امام رضا رو که واسطه گذاشتم به آبروی ضامن آهو منو ناامید نکن💔

❤خانومای گل از دوست داشتین برای حل مشکل من با دلای پاکتون  یه صلوات بفرستید❤

ممنون 💜

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید

منم مثل تو بودم

حداقل یه امیدی داری که شاید روزی کسی برسه

من 15 ساله با یه ادمی که هیچ جوری منو نمیفهمه دارم زجر میکشم...

ما یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه...سعادتمندانه نبود؛ اما جسورانه بود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متولد ۸۱ و این همه عجله ؟ امیدوارم بهترین نصیبت بشه

آخه همسنای من خیلی وقته ازدواج کردن منم تو خودم این نیازو میبینم

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید

منکه امشب کلی گریه کردم مامانم میگه دیگه مث قبلا نمیخندی خیلی خسته ام ن کمکم میکنه ون هیچی حتی میدونم ازدواجم نمیکنم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

متولد ۸۱؟؟ 

عزیزم خودتو خسته نکن قسمت باشه وقتش ک برسه همه چی یهو واست چیده میشه....

خواهرم متولد ۷۲ مجرده اونم دختر فعال و شادی هست کلی مشهد و کربلا و دعا...ولی قسمت نشده 

خودتو اذیت نکن روی پیشرفتت کار کن

چقد منی تو 💔💔چند سالتع

کاربریم سال تولدمه

خدا به انسان عقل داده و اختیار که خودت زندگیت رو بگذرونی نه اینکه برای رسیدن به هر چیزی چشمت به یه حرکت از سمت خدا باشه.

انسانیت داشتی و یا هرکاری کردی برای زندگی و احتمالا آخرت خودت کردی دیگه دنبال جایزه نباش.

خودت سعی کن شخص مورد نظرت رو پیدا کنی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اشتباه شما اینه که فکر می‌کنید جایزه پاک بودن شوهر خوبه

پس لایق پاک بودن چیه اینکه خدا کل دعاهامو بشنوه و اجابت کنه این یکی رو نشنوه