2777
2789

بچه ها کمکم کنید 

تصمیم گرفتم ترکش کنم

میخام فراموشش کنم

راهکار بدید 

کمکم کنیددد 

ممنونم ازتون مرسی که جواب میدین

گذر زمان فقط 

و اینک مراقب باشی تو این شرایط جایگزین نگیری ک دوباره ضربه میخوری 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عام

هیچ راهی که یهو فراموشش کنی نیست

حتی تحقیقات گفتن میانگین فراموش کردن یه عشق واقعی

یک سال و ۵ ماه و چند روزه روزش یادم نیست

صرفا با خوندن کتاب هایی که در مورد این موضوع ان

بودن دوست صمیمی

و چیزایی که ارومت کنن

میتونن کمکت کنن

همه اینارو از تجربه میگم

نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی اگه خیلی احساسی باشی و واقعا عاشقش بوده باشی

یکمی سختی میکشی

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

فک کنم همینکه اول چیزای تو چشم حذف بشن خوبه

عکس فیلم چت آهنگ بیوی غمگین و خاطره انگیز   حذف شن

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

باید سعی کنی کمتر بهش فکر کنی

هر وقت اومد توی فکرت خودتو به یه فکر دیگه یایه کاری مشغول‌کن

و سعی کن در طول روز واسه خودت هدف و سرگرمی داشته باشی که خیلی فرصت فکر کردن نداشته باشی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

سلام عزیرم 

ببین این لحظات گذراست

با آدمای جدیدی آشنا شو و وقت بگذرون اینطوری ذهنت درگیر میشه و یادت میره مثلا برو باشگاه 

به خودت برس مثلا موهاتو رنگ کن 

سعی کن حرفه یاد بگیری و خودتو توسعه بدی 

M♡R

چرا میخوای ترکش کنی؟چند وقت باهاش بودی؟جواب به این سوالها،در جواب به اون سوال اصلیت،خیلی کمک میکنه

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹