2777
2789
عنوان

قابل توجه حس ششمی های عزیز

45 بازدید | 6 پست

با احترام نظر خودمو میخوام بگم 

حس ششم من از صد تا سگ قوی تره ولی فقط تو واقعیت، اصلا تو مجازی حس ششم نمیتونم بگم تا اینکه طرف رو ندیده باشم طرف میاد ماه تولدشو میگه یکی میاد الکی حدس میزنه واقعا یعنی زندگیتون رو با حس دارید پیش میبرید؟ که فلانی دوسم داره؟ که چی مثلا گیریم دوست داشته باشه میری جلو؟ خب اگه کسیو دوس داری برو بهش بگو در به در چرا دنبال حس ششم میگردین واقعا دیگه نمیخوام بیام سایت از بس که هرکی از راه میرسه تاپیک میزنه حس ششم متاسفم که زندگیتون بنده به حس ششم و با حدس های مردم پیش میرید

واینو یاد داشته باشید که 

حس ششم=فال و... هست

تو‌اگه‌میتونستی‌ذهنموبخونی'اشک'میریختی......:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قدیم گفتن آدمی به امید زندس شاید هیچ کدوم از این حسا هیچ وقت درست از آب درنیاد ولی حداقل باعث میشه امید به زندگی پیدا کنیم 🙂 این دلخوشیای کوچیکم نباشه دیگه همه از زندگی سیر میشن 

و اینک شکفتن و سبز شدن در انتظار توست..🌱✨

واقعا راس میگی

منم امروز اشتباه کردم یه سوال پرسیدم حالا از جوابی که بهم دادن خیلی ناراحتم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626