2777
2789

من توی این چندسال که عروسی کردم چند تا عروسی اقوام خودم بیشتر نرفتم اونم برمیگرده به ۱۲ سال پیش که عقدبودم.چند وقت پیش که عروسی دختر داییم بود هرچقدر التماس شوهرم نیومد که نیومد یه جوری خودت برو که اگه میرفتمم دعوابود حالا عقد پسر داییشه منم گفتم نمیام نه که لجباز باشم بهش گفته بودم منم دیگه نمیام.اونم گفت توهم بری من نمیام.

خب دلیل

چرا نیومد

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا از جایی رفتن بدش میاد یا بهانه میاره از فلانی خوشم نمیاد

کلا درون گراست؟

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

واسه اقوام شوهرت،نرو.ولی واسه اقوام خودت برو.ی بار دعوا دوبار دعوا بعد بیخیالت میشه

انقدر دعواکردم سرشدم به خدا از دوره عقد پاگشا میشدیم نمیومد.الان میخوام بگم نمیام پیش خودم میگم مامانش قیافه میگیره برام

آره درونگراست از نوع شدید توجمع خانواده خودش فقط راحته

مدلش اینجوریه

نمیشه جنگ و دعوا کرد 

همینجور بپذیرش 

گاهی یه درخواست‌هایی بکن غیرمستقیم مثلا بگو انقد دلم میخاد بریم فلان جا از ده بار یکی دوبارشو شاید همراهی کرد

مثلا میدونی چندوقت دیگه عروسیه فامیلته قبل از اینکه خبردار بشه بگو وای چقدر دلم هوس عروسی گرده کاش میشد بریم

شمام لج نکن برو

مدلش اینجوریهنمیشه جنگ و دعوا کرد همینجور بپذیرش گاهی یه درخواست‌هایی بکن غیرمستقیم مثلا بگو انقد دل ...

به خدا من یه عالمه عروسی بوده که نرفتم دختر دایی پسر دایی.هرکس که عکر کنی در حدی که همه از قبل میدونن من نمیرم از این واون میشنوم که میگن بنده خدا رفته توقوم ظالمین هیچ جانیست.

انقدر دعواکردم سرشدم به خدا از دوره عقد پاگشا میشدیم نمیومد.الان میخوام بگم نمیام پیش خودم میگم ماما ...

بزار بگیره...مگه واسه شوهرت مهمه خانوادت ناراحت بشن یانه!

مهم نباشه واست.

اینطوری شوهرت حق خودش میدونه بره یا نره ولی تو وظیفت میشه دعوتیای اونا رو بری.

خانوادشم گفتن بگو پسره شما هم ب فامیل من احترام نمیزاره ونمیاد.از من توقع نداشته باشین.