خانوما من آدم بشدت مودی هستم تصمیمات لحظه ای میگیرم هزار بار گفتم نکنم ولی باز تا چیزی میشع یه رفتار بدی از خودم نشون میدم من باردارم تا کوچیکترین چیزی از شوهرم ببینم سریع میخوام بچه رو سقط کنم امروز سر اینکه گفت دستاتو نشستی غذا درست کردی غذا نخورد بیخودی داشت ایراد میگرفت منم گفتم بدرک که نمیخوری خودم میخورم خودم خوردم بعد رفتم تو آشپزخونه کیسه برنج ده کیلویی گرفتم بغل و شروع کردم به دویدن بعدش دلدرد گرفتم نفسم گرفت اومدم دراز کشیدم بعد شوهرم دست از پا درازتر رفت غذا رو آورد خورد و به زحمت از دل من درآورد ولی چه فایده من اونکاری که نباید میکردم و کردم چون هماتوم دارم نباید چیز سنگین بلند کنم چند بار دیگه هم همین کارو تکرار کردم 🥲
نمیدونم بگم از هورموناته عیب نداره و ملاحظه کار باشم
یا منطقی باشم و بگم شما قطعا مادر خوبی نخواهی شد
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای چه بد .خب شما مگه دستاتو نشسته بودی ؟ از کجا میگفت ؟ چرا میگفت اینو ؟ دلیل قبلی داشت ؟ اون دلی ...
نه وسواس داره اعصاب آدم و خراب میکنه مثلا میگه دست به گوشی زدی تا دستاتو نشستی نرو طرف آشپزخونه نمیشه که من دم به دقیقه دست بشورم یا حوصلم سر میره خب آدم هر دقیقه سر قابلمه نیست اون وسطا بیکار میشی میای گوشی هم نگا میکنی
اصلا نمیتونم بعضی موقع ها یه کارایی میکنه اعصاب آدم خراب میکنه خودشم زود پشیمون میشه ولی تو ذهن میمونه مثلا کسی ندونه فکر میکنه از دستشویی اومدم دست نشستم ولی نه چون دست به گوشی زده بودم میگفت باید دستاتو بشوری
اصلا نمیتونم بعضی موقع ها یه کارایی میکنه اعصاب آدم خراب میکنه خودشم زود پشیمون میشه ولی تو ذهن می ...
بیین اینو همیشه در نظر داشته باش وسواس دست خود آدم نیست افراد وسواسی خودشونم دارن زجر میکشند اون قصد ناراحت کردن تورو نداره و دست خودش نیست اینا ریشه در گذشته داره ریشه در احساسات کودکی شون داره روانشناس ببر و خودتم کمی مراعات کن
بیین اینو همیشه در نظر داشته باش وسواس دست خود آدم نیست افراد وسواسی خودشونم دارن زجر میکشند اون قص ...
والا اینقدر مراعات کردم احساس میکنم دارم وسواسی میشم اصلا شرط من برا بچه دار شدن این بود این وسواس رو بزارع کنار ولی گولم زد تا باردار شدم دوباره شروع کرد ایراد الکی گرفتن