2777
2789

آب و هواتون چطوریه الان؟

تو روز چقد گرمه معمولا؟

شبا چطور میشه؟ سرده؟

سه شنبه میخایم بریم راهیان نمیدونم لباس چی بردارم 🥲😂

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

شبا خیییییییییلی سرد میشه . من رفتم راهیان نور . سفر خیلی خیلی خوبیه . ازش لذت ببر .

واقعا؟

میشه تاپیک قبلیمم بیای نظر بقیه رو بخونی..بعضیا میگن خیلی اوکی نیست و اینا..

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اهل خرمشهر نیستم ولی هوا اونجا گرمه ولی باز همراهت یه دونه لباس گرم ببر

یدونه کفایت میکنه بنظرتون؟ آخه بار اولمه واقعا گیج شدم🥲😂

اره بابا یدونه همراهت ببر😭😂فکر نکنم زیاد سرد باشه اونجا و فکر نمیکنم زیاد نگهتون دارن

باشه مرسیییی🥹🤍

ببین خیلی توقع سفر لوکس و راحت و آنچنانی نداشته باش . آره غذاهاش خیلی اوکی نیست اما طوری نیست ک گشنه بمونی.  پول و یکم خوراکی همراهت باشه . شبا تو خوابگاه میمونی از نظر بهداشتی خوب بود اصلا کثیف نبود . ملافه و یه پتو سبک بردار . لباس راحتی داشته باش . تو یه قوطی نوشابه کوچیک پودرلباسشویی بردار. کلاه و ضد آفتاب. کفش حتما کتونی راحت بپوش چون یه مسیرهایی رو باید پیاده روی کنی . ببین من اصلا اهل مسجد و این آخوند بازی ها نیستم . اعتقادات خودم رو دارم . اما این یه تجربه فوق العاده بود برام .اگه بتونم بازم میرم حتما . خیلی حس غریبی‌داشت اونجا . بری ببینی چه جوونایی پر پر شدن چقدر سختی کشیدن از این کشور دفاع کردن . از لحظه لحظه اش استفاده کن . آدم ممکنه سالی ده بار بره شمال یا شیراز اصفهان مشهد و جاهای دیکه.  اما راهیان نور فقط یه باره . 

🖤

ببین خیلی توقع سفر لوکس و راحت و آنچنانی نداشته باش . آره غذاهاش خیلی اوکی نیست اما طوری نیست ک گشنه ...

ممنونم واقعا🥲🥲🥲 استرسم ریخت🫠🫂

ممنونم واقعا🥲🥲🥲 استرسم ریخت🫠🫂

هیچ استرسی‌نداشته باش بهت قول میدم خیلی بهت خوش بگذره . راستی یه خواهش دارم ازت. من خودمم اون وقتا ک رفتم راهیان نور نماز نمیخوندم . توام با هر اعتقادی ک هستی لطفا خواهش میکنم میری مزار شهدا وضو داشته باش حتما . کاری ب این حکومت و اینا ندارم اما اون جوونا مثل برگ گل پاک بودن . بی ریا و خالصانه رفتن جونشونو دادن برای این مملکت . خیلی حرمت نگه دار .

🖤

هیچ استرسی‌نداشته باش بهت قول میدم خیلی بهت خوش بگذره . راستی یه خواهش دارم ازت. من خودمم اون وقتا ک ...

اره کاملا درست میگی(: 

من خودم ذره ای مذهبی نیستم اما اعتقادای خودمو دارم. بی‌حجابم نماز نمیخونم و طرف حکومتم نیستم.

ولی سه ساله اعتکاف میرم مشهد خیییلی میرم روزه میگیرم به محرم صفرم اعتقاد دارم(:

راهیان نور و کربلا از آرزوهام بود که یکیش داره حقیقی میشه(:

فضاشو خیلی دوست دارم و ارتباط میگیرم.

تصمیمم دارم با شهدا ارتباط بگیرم((:

دیگه ببینیم خدا چیمیخاد🫠