2777
2789
عنوان

چیکارکنم توی کانون توجه باشم

157 بازدید | 15 پست

نه جدی. من برونگرام ولی به همه میگم درونگرام

بیش ازحد ب چیزای احمقانه میخندم، که البته با این روامشناسی و فکت ها میگن که هرکس اینجوریه ازدرونش احساس تنهایی میکنه

ضداجتماعیم.. باورتون میشه یه دفتردارم که فقط توش درمورد مهارتام نوشتم

دوسه نفر توکلاسمون میگن که توباید تغییر رفتاربدی (یه سری اتفاقات توگذشته افتاد)

بشدت دوست دارم توکانون توجه باشما.. حتی امروز یکم اغراق کردم ینفر گفت مگه لا.شی بازی میکنی تو =)

انتقاد پذیرم، وانمود میکنم قدرت دارم اما اینطوری نیستم. از درونم ضعیفم

تقریبا کسی محل نمیده توکلاسمون بهم جزینفر

واسه همکلاسیام کادو میگیرم چون دوست دارم اونا خوشحال باشن (ازشون که توقع ندارما.. ولی همسایه پایینی چرا میگم تااون چیزی نداده مانباید بدیم 😂)

خلاصه اینجوریم.. شمام یه چندتاراهکار بدید

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)

کانون توجه میخای باشی که چی بشه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانون توجه میخای باشی که چی بشه

حش خوبی میده، اعتناد بنفس میگیری.. همیشه شاد میمونی باهاشون بگوبخند داری، میخندی.. لذت میبری

میدونم این دورانو گذروندم ولی راهش فق اینه خودت باید باشی چون اینجوری لذت می‌بری

نه جدی نمیدونم چیجوری باید باشم من ازوناییم که نمیتونم تنهایی مشکلمو حل کنم 

اونایی که تو کانون توجه ان سیاست و ریا دارن ، دروغ گفتن و انعطاف پذیریشون بالاس ، و خودشونو بالاتر از همه میدونن هیچوقت به کسی گهدو نمیدن مگه اونا بدن ، وقتی فک کنی آدم بزرگی هستی باورت میشه و بقیه هم باور میکنن ولی هر چقدر اجبار باشه نمیشه 

نه جدی نمیدونم چیجوری باید باشم من ازوناییم که نمیتونم تنهایی مشکلمو حل کنم

درکت میکنم همیشه دوست داشتم اونجوری باشم که دیگران هستن لباس ارایش حرف زدن قیافه حتی بعضی موقعه ها خودمو فراموش میکردم کلن و توی رویاهام بودم 

من وقتی درست شدم که اعتماد بنفسم بالا رفت و خودمو تونستم بپذیرم همه ی اینام وقتی درست شد که سمت خدا رفتم چون خوده واقعیم بودم و آرامش واقعیو حس کردم 

اونایی که تو کانون توجه ان سیاست و ریا دارن ، دروغ گفتن و انعطاف پذیریشون بالاس ، و خودشونو بالاتر ا ...

نه من که دروغ نمیگم، یا مثلا غیبت نمیکنم مسخره نمیکنم احترامم میذارم، ازهمکلاسیام توقع ندارم

ولی وقتیکه همسایه پایینی یچیزی بخواد میگم مگه اون تاحالا چیزی به ما داده؟😐

چیکارکنم؟.. حس بدیه واقعا

درکت میکنم همیشه دوست داشتم اونجوری باشم که دیگران هستن لباس ارایش حرف زدن قیافه حتی بعضی موقعه ها خ ...

اهان باشه.. الان من چیکارش کنم؟ خالم میگه روی خودت کارکن.. نینی سایتیاهم میگن توعین ۷ ساله عا فکرمیکنی

اهان باشه.. الان من چیکارش کنم؟ خالم میگه روی خودت کارکن.. نینی سایتیاهم میگن توعین ۷ ساله عا فکرمیک ...

کارایی که خودت دوست داریو بکن نه دیگران اعتماد بنفستو ببر بالا توانایی نه گفتن داشته باش خودتو دوس داشته باش و برا خودت مهم باش برای خودت ارزش قائل شو 

برو سمت خدا نماز قرآن، ،،، بشین باهاش بحرف

کارایی که خودت دوست داریو بکن نه دیگران اعتماد بنفستو ببر بالا توانایی نه گفتن داشته باش خودتو دوس د ...

خب میگم چیجوریی به این راحتیا نیست بخدا 😂

نتیجه نمیده انجامش دادم

کارایی که خودت دوست داریو بکن نه دیگران اعتماد بنفستو ببر بالا توانایی نه گفتن داشته باش خودتو دوس د ...

بعد راحت نیست که شماهمینطوری میگین، کلا طرز فکرو عادتم باید تغییرکنه. مثل اینه که شما ازیه غذایی متنفری دوست نداری بخوریش‌. زمان میبره خب کم کم

وضعیت من خرابه خیلی مشکلات دارم

بعد راحت نیست که شماهمینطوری میگین، کلا طرز فکرو عادتم باید تغییرکنه. مثل اینه که شما ازیه غذایی متن ...

خب تو تایپ شخصیتی ایت رهبر نیس هر کسی نمیتونه رهبر بشه باید احترام در حقیقت نزاری اونایی که رهبرن احترامی نمیزارن مگه نوچه هاش باشن اهمیتی نمیدن کی چی فکر میکنه خودخواهن بسیارتو رقابت هستن ، و معمولا نقد پیش بیاد دهن بقیه رو صاف میکنن چه تقصیر داشته یا نداشته باشن