2777
2789
عنوان

به نظرتون فرزندپسر یا دختر نداشتن

275 بازدید | 28 پست

سلام دوستان.به نظرتون نداشتن یک جنس درفرزندان،ارزش بارداری های مجدد روداره؟؟

برادرم پتج تادخترداره که زن داداشم ب شدت ناراحت بود همیشه والان برای بارششم باردارشد وخداخواست ومسر هستش.باوجودخطرهایی ک برای زن داداشم هست،انا تصمیم خودش بود ک مجدد بارداربشه.سزارینی هم هست.

ومن که سه تا پسر دارم،وازبس که حرفای نا امیدکننده شنسدم خسته شدم ازاینکه وااااای دخترنداری،وااای همدم نداری،وااای تنها میمونی واین حرفا.۳۲ سالمه اما احساس میکنم که دیگه اصلا توان روحی وجسمی بارداری مجددروندارم.پسر کوچیکم دوسال ونیمه.ولی میترسم پشیمون بشم.میترسم افسوس بخورم ازاینکه دخترنیاوردم.

یعنی الان اگه بخوام بترداربشم فقط بخاطردختراوردنه.به نظرتون آیا دخترنداشتنم دلیل کافی برای بارداری مجددهست؟اونم بااین شرایط؟

نه باباسه تادسته گل داری کافی😍

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دل شادی میخواد تو این اوضاع ادم برا حرف مردم بچه بیاره!!دوتا پسر داری خدا نگه داره برات

عزیزم سه تاپسر

فقط ب خاطر حرف مردم نیس

میترسم واقعا تنهابمونم،غصه بخورم ک دخترندارم.بالاخره پسرا اکثرابیرونن از یه سنی به بعد،اما دختر بیشتر کنار مادره

نمیدونم.شایدم حرفا روم تاثیرگذاشتن

عزیزم به منم میگن یه دونه پسر بیار من به حرف بقیه کار ندارمخودت ببین توانشو و اعصابشو داری برای بچه ...

نه واقعا دیگه تواناییشوندارم

اما خیلی توخونه دست تنهام.هرچقدرم رو پسرام کار کنم از نظر کمک توخونه بالاخره فرهنگ خانواده هامون رو میبینن.پسربزرگم ده سالشه ودومی نه سال

باخودم میگم قطعا دختر ده ساله ای ک خوب بزرگ شه بیشنر از ی پسر میتونه کمک دست وکمک حال مادرش باشه.اینطور نیست؟

نه واقعا دیگه تواناییشوندارماما خیلی توخونه دست تنهام.هرچقدرم رو پسرام کار کنم از نظر کمک توخونه بال ...

اون که اره 

دست کمکت ولی خودت خیلی مهمتری 

از لحاظ روحی

من توانایی مالیشو دارم

ولی اعصاب و حوصله ندارم

بنظرم ارزششو داره یدونه دیگه بیاری به نیت دختر دارشدن دخترهم بایدباشه حالابخاطرحرف مردم نه ولی واقعا ...

اگه باردارشدم وباز پسر شد،،،

شوهرمم اصلاااا بامسائل تعیین جنسست قبل بارداری موافق نیس.اصلا

اگه باردارشدم وباز پسر شد،،،شوهرمم اصلاااا بامسائل تعیین جنسست قبل بارداری موافق نیس.اصلا

نظر همسرت چیه برای بچه چهارم جدا از بحث جنسیت؟؟

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

اون که اره دست کمکت ولی خودت خیلی مهمتری از لحاظ روحیمن توانایی مالیشو دارمولی اعصاب و حوصله ندارم

شاید باورت نشه.ولی من نه روحی ونه مالی ونه حتی کمکی دارم ب اون صورت

ولی آینده....دختر نداشتن...

خانم همکار همسرم سه تاپسر داره منتهی بزرگن که کلا همون خانم بعد زایمان سوم لوله هاش رو میبنده.

الان بعد حدود نوزده سال میگه مثل چی پشیمونم.کاش این کارو نمیکردم.بازباردارمیشدم.شاید خدا بهم دخترمی داد

عزیزم سه تاپسرفقط ب خاطر حرف مردم نیسمیترسم واقعا تنهابمونم،غصه بخورم ک دخترندارم.بالاخره پسرا اکثرا ...

نه عزیزم نه دختر نه پسر نمیمونه برا ادم دخترم بلاخره شوهر میکنه زندگی خودشو  داره  نکنه هم پس فردا خودت پا به سن میزاری میگی کاش اینم رفته بود سره خونه زندگیش بعد من چی میشه ..

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)