2777
2789
عنوان

به نظرتون فرزندپسر یا دختر نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 28 پست

حالا من یه دختر ۸ ساله دارم دومی را باردارم

به شرط پسر شدن همسرم قبول کرد که بیاریم

وقتی دختر شدن دومی هم فهمید نمیدونی چیکار کرد

چقدر اخم و ...

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

نظر همسرت چیه برای بچه چهارم جدا از بحث جنسیت؟؟

همسرم اصلا دیگه موافق بچه اوردن نیس

منم بهش میگم اگه سه تا دخترداشتم،قطعا ازم‌پسر میخواستی،چون معمولا هر جنس ،دوس داره حداقل ی هم جنس توبچه هاش داشته باشه.

البته اینم بگم شوهرم عاشق بچه است.اول ازدواج میگفت دوازده تا میخوام🤣

اما ما واسه بچه هامون سختی زیاااد کشیدیم،مریضی وآلرژی وخونه کوچیک و نداشتن کمک باعث شد همسرم بگه دیگه اصلا نخواد.سومی هم ب اصرار من به خاطر اوردن دختربود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه.ولی من نه روحی ونه مالی ونه حتی کمکی دارم ب اون صورتولی آینده....دختر نداشتن...خانم ه ...

خوب اینطوری خیلی سخته نه کمکی نه هیچی 

چهارتا بشن خیلی سختر میشه 

یه درصدم شایدم بعدی پسر شد 

باز دوباره می‌خواین بیارین؟

حالا من یه دختر ۸ ساله دارم دومی را باردارمبه شرط پسر شدن همسرم قبول کرد که بیاریموقتی دختر شدن دومی ...

خب همه ی هم جنس میخوان معمولا.

ولی دیگه نارلحتی؟اونم دومی

من سومی هم واقعا ناراحت شدم ولی بعد چندروز بخودم اومدم خداروشکر کردم واصلا انگار ن انگار

فقط سالم باشه وخداروشکر الان به جونمون بسته است 

انشاالله شماهم نی نیتو سالم بغل بگیری

همسرم اصلا دیگه موافق بچه اوردن نیسمنم بهش میگم اگه سه تا دخترداشتم،قطعا ازم‌پسر میخواستی،چون معمولا ...

خدا به همتون سلامتی بده

منم دوستدارم ۴ تا بچه داشته باشم ۳۴ سالمه

اما همسرم موافق بچه زیاد نیست ولی اگه بدونه پسر میشه حتما اقدام‌میکنه

گفتم بریم ای وی اف گفت تو کار خدا دست نبریم کلی رژیم و ... گرفتیم

وقتی نشد خیلی بهم ریخت و ناراحتم کرد

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

خوب اینطوری خیلی سخته نه کمکی نه هیچی چهارتا بشن خیلی سختر میشه یه درصدم شایدم بعدی پسر شد باز دوبار ...

نمیدونم😔منم واس همین میترسم

چندروز پیش خواب دیدم همسرم برام ی انگشتر نقره هدیه خرید دستم کردم وبسیارزیبا بود وخوشم اومد

تعبیر روخوندم.چنتا تعبیر داشت.اما یکیش میگفت بترداری دراینده نزدیک اونم دخترررر🥰😍

گفتم خدا مگه تو موانعو برداری و گرنه ما که جلوگیری داریم اونم ط،ب ،ی ع، ی.یعنی حتی نمیتونم همسرمو گول بزنم😄

خدا به همتون سلامتی بدهمنم دوستدارم ۴ تا بچه داشته باشم ۳۴ سالمهاما همسرم موافق بچه زیاد نیست ولی اگ ...

همسر منم دقیق همینو میگه.تو کار خدا دست نمیبریم.

الان چنتابچه داری؟پسر نداری؟

همسر منم دقیق همینو میگه.تو کار خدا دست نمیبریم.الان چنتابچه داری؟پسر نداری؟

یه دختر ۸ ساله دارم 

دومی هم باردارم یه ماه دیگه زایمانمه 

انشاالله که به سلامتی ودل خوش زایمان کنی عزیزم

ممنون خدا بچه های شما را هم حفظ کنه براتون

اگر صلاحته دخترم بهت بده

ببخشید میپرسم روش جلوگیری‌تون چیه

اگه باردارشدم وباز پسر شد،،،شوهرمم اصلاااا بامسائل تعیین جنسست قبل بارداری موافق نیس.اصلا

باتغذیه وایناس که دست خودته چی درست کنی غذا واینکه نیم ساعت قبل رابطه محیط رحمتو باسرکه واب شستشو بدی با یه سرنگ....واینکه اول همسرت ارضا بشه بعدخودت....وبعدش هم باید سریع به مهلوی چپت بخابی...ان شالله دخترداربشی نشدی هم یه گل پسردیگه مهم اینه بعدا دیگه پشیمون نشی چرا اقدامی نکردی ولی اینبار بابرنامه وتغذیه بروجلو