2777
2789
عنوان

مادرشوهر بدجنسم

322 بازدید | 11 پست

برادرشوهرم به تازگی قصد ازدواج با یه دختر داره. مادرشوهرم دختره رو میزاره رو سرش. و دختر دقیقا خصوصیاتی داره که بخاطر همون خصوصیات مادرشوهرم منو دوست نداشت و نداره.هنوز خواستگاری نرفتن دختره رفت و آمد به خونه مادرشوهرم داره و مادرشوهرم براش تولد گرفت.کیک و برف شادی.من ۹ سال عروسشم هیچوقت کادو و تولد ندیدم. بردش تو اتاق و دو تا لباس نشونش داد دختره یکی انتخاب کرد و به عنوان کادو برد. حدس میزنم اون یکی برای منه. چون تولدمون فقط ۹ روز فاصله داره امسال که برای اون کادو گرفته مجبوره به منم بده. شما بودید ناراحت نمیشدید کادو نشون اون بده و اون انتخاب کنه و اون یکی بمونه برای من. میتونست خود مادرشوهرم انتخاب کنه کدوم برای کی. به نظرتون کارش زشت نبود که هیچوقت تولد منو حتی تبریک ساده نگفته ولی واسه دختری که فقط دوست دختر پسرشه تولد میگیره

هنوز هم مشخص نیست اون یکی لباس برای شما باشه 

امیدوارم باشه اما شما زیاد خوشبین نباش تت‌ روز تولدت بهت حیلی برنخوره 

انشالا بهترین ها از طرف خانواده خودت همسرت قسمتت بشه 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز هم مشخص نیست اون یکی لباس برای شما باشه امیدوارم باشه اما شما زیاد خوشبین نباش تت‌ روز تولدت به ...

اگه نباشه کمتر ناراحت میشم. ولی اینجور برداشت کردم چون سایزش به خودش نمیخوره

ناراحت نشو گلم تازه هست سال بعد این موقع بهت قول میدم مادرشوهره و عروس میکوبن به سروکله هم😂شما هم از کسی انتظار نددشته باش میتونی با شوهرت وبچه هات وخانوادت یک جشن کوچیک بگیری اگر به تولدت توجهی نکردن.انتظاراتت رواز آدمها کم کن گلم

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
هنوز هم مشخص نیست اون یکی لباس برای شما باشه امیدوارم باشه اما شما زیاد خوشبین نباش تت‌ روز تولدت به ...

من پدرم ۵ سال پیش و مادرم ۸ ماه پیش فوت کردن. از وقتی مادرم فوت کرده مادرشوهرم بیشتر از قبل سعی در آزار من داره

ناراحت نشو گلم تازه هست سال بعد این موقع بهت قول میدم مادرشوهره و عروس میکوبن به سروکله هم😂شما هم ا ...

منم یه روزی عروس تازه بودم ولی هیچ محبتی ندیدم. من پدر و مادرم فوت شدن. مادرشوهرم از روزی که دید بعد پدرم مادرم هم فوت شد بجای کمی محبت فقط سعی کرد تا میتونه آزارم بده. من آدم توقعی نیستم عزیزم ولی وقتی واسه یه پسرش خونه ماشین خریده دوس دخترشو میزاره سرش هر کی باشه ناراحت میشه

خواهرشوهر منم اینجوریه... مثلا چیزی میگیره که رنگارنگه اول نشون یکی از عروساش میده میگه زود هر کدومو که دوست داری انتخاب کن تا اون جاریت نیومده... بعد دفعه ی بعدش به اون یکی عروسش زودتر نشون میده 😂کلا میخواد خودشیرینی کنه

بعدشم عروس خانم مگه شما ب مادرشوهره نیاااز داری؟ ولش کن قرار نیس به خاطر اخلاقای اون تو اذیت بشی که... قدیما مادرشوهرا میتونستن عروسو حرص بدن الان عروس مادرشوهرو حرص میده... احترام بهت گذاشتن احترام بزار نزاشتن تو هم مثل خودشون رفتار کن... من کلا رفت و آمدمو کم کردم و به زندگیم چسبیدم سرگرم بچه هامو شوهرم هستم ولی بقیه ی جاریام در حال خودشیرینی واسه مادرشوهرن یکس کاراشو میکنه یکی کادو براش میگیره آخرشم مادرشوهرم میگه درد و بلای دخترام تو سرتون 😏

خواهرشوهر منم اینجوریه... مثلا چیزی میگیره که رنگارنگه اول نشون یکی از عروساش میده میگه زود هر کدومو ...

خیلی اذیت میشم چون خودم پدر و مادرم فوت کردن. کسیو ندارمگ انتظار ندارم کاری برام بکنه. ولی آزارم نده. مثلا برای برادرشوهرم ماشین و خونه خریده. که یه وقت سختی نکشه بره مستاجری به گفته خودش ولی ما بعد اینهمه سال مستاجریم. میگه ایشالا خدا کمکتون کنه خونه دار بشید. خودتو جای من بزار تو بودی از این تبعیضا ناراحت نمیشدی

خیلی اذیت میشم چون خودم پدر و مادرم فوت کردن. کسیو ندارمگ انتظار ندارم کاری برام بکنه. ولی آزارم نده ...

والا منم همه ی این تبعیضا رو کشیدیم منم 20 ساله ازدواج کردم واسه برادرشوهرم که هر روز شیشه های خونشون رو میورد پایین طلاهاشو فروخت خونه خرید ولی ما یک میلیون تومن کم داشتیم قسم میخورد که ندارم بعد از دوهفته خواهرشوهرم بهش گفته بود از مستاجری خسته شدم یه جا پول خونه رو بست تو روسری بهش داد خواهرشوهرمم چند سااال طول کشید تا خورد خورد پولو پس داد... 

من پدرم ۵ سال پیش و مادرم ۸ ماه پیش فوت کردن. از وقتی مادرم فوت کرده مادرشوهرم بیشتر از قبل سعی در آ ...

خدا بیامرزتشون روحشون شاد

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.