2777
2789
عنوان

چرا فقط مادرشوهر بد?

356 بازدید | 23 پست

خواستم بگم من پدرشوهرم بدجنسه 😅😐 همیشه ملت  میگن خب اگه مادرشوهرم بده درعوض پدرشوهرم خوبه 

برا من این جمله کاملا برعکسه 😐😐

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم همینطور.البته هردو بدی کردن ولی اخیرا بیشتر از پدرشوهرم بدم میاد.رفتاراش رو اعصابه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
برا منم همینطور.البته هردو بدی کردن ولی اخیرا بیشتر از پدرشوهرم بدم میاد.رفتاراش رو اعصابه

دقیقا مثه پدرشوهر من 

دقیقا مثه پدرشوهر من 

عصبیه.عقده ایه.باهمه با تشر و دعوا حرف میزنه.بداخلاقه.ینی میبینمش عصبی میشم.انرژی منفیه فقط

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
تحمل یه مرد خاله زنک واقعا سخته  مادرشوهر اسمش روشه بازم قابل تحمل تره ولی مرد بیاد ب پروپای ...

افرین دقیقا