2821
2789
عنوان

کیا کلاس شیمی فراهانی میبینن

643 بازدید | 24 پست

جلسه جندمیش و اینکه رسیدین بهش؟

خیلی از جلساتش اومده من ثبت نام کردم ولی به هیچکس نمی‌رسمتست میزنید هر روز من کل وقتم با فیلما داره می‌ره🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

بعد شما می‌رسید ازموناشو؟کاربر اردکی هستید شما؟چقدر دنبالتون گشتم لغو کاربرب شده بودید منم کاربرn19هستم میخواستم بپرسم شما چ دریایی رو فیلم می بینید من الان چهار درس رو میبینم ولی نمیریم تست بزنم یعنی کل وقتم پای فیلما می‌ره مشاور گرفتم نمی‌فهمه اینو همش میگه در روز دوتا فیلم ببین شما چه جوری تناسب ایجاد کردید میشه بگید

بعد شما می‌رسید ازموناشو؟کاربر اردکی هستید شما؟چقدر دنبالتون گشتم لغو کاربرب شده بودید منم کاربرn19ه ...

بعد شما سر کلاسای آنلاین می‌رید یانه؟من نمیرم

واسه بقیه درسا چه استادایی میبینی؟ فیزیک نوکده یا یحیوی

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

2825
2823
2791
2779
2792