2777
2789

چند وقت پیش احساس کردم میره خونه مامانش پچ پچ میکنن و رفتارش عجیب شده گفتم چیه چیزی شده دعوا راه انداخت که تو توهم زدی 

امروز پیج اینستا شوهرمو داشتم چک میکردم دیدم با داداشش دارن راجب یه دختره ک همکار شوهرمه صحبت میکنن نگو رفتن خاستگاری دختره به منم هیچی نگفته شوهرم 

بعد به داداشش پیام داده ک برین با هم صحبت کنین اگه قسمت هم بلشین میشه منم فعلا به خانومم هیچی نمیگم پیامارم پاک میکنم 😔 

خیلی دلم شکست ینی واقعا اینقدر من غریبه ام 😢؟؟ بعد مرتیکه همش از بی پولی میناله به داداشش پیام داده پول خواستی بگو فداتشم 😒 

حالم ازش بهم میخوره مرتیکه دو رو خوبه خونوادش آدم حسابش نمیکنن براشون مورد ازدواج درست کرده از کونشونم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجبببب بیشرفیهاین اگه دختر میشد صد درصد پتیاره میشداااا

اره آشغال خیلی مرموزه الان دستام از عصبانیت داره میلرزه 

حالم بد شد آدم چقدر دو رو بعد برداشته به داداشش گفته پیامارو پاک میکنم زنم نبینه 

یه کلمه به داداشش تعارف زده پول خواستی بگو پول بده دیگه چکار میکنی😑😮😮😮انقدر فتنه نباش بعد میگن چ ...

اخه خونوادش خیلی گشنن همین داداشش یه بار مامانش برامون مرغ خرید دعوا کرده بود با مامانش

خلایق هر چه لایق ... 

به درک بزار انقد پنهان کنن تا جونشون در بیاد... البته بلانسبت همسرتون...

مثلا انگار چه تحفه ای هستن... 

شمام خودتو دست بالا بگیر اصلا ب رو خودت نیاز اما هر جا نشستی تیکه بارونشون کن.... 

همسرتون اشتباه میکنه... انقد بدم میاد... 

قربون خدا بشم همیشششه هم دستشون رو میشه😕🙄

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند