2777
2789
عنوان

اهدای عضو بعد مرگ

255 بازدید | 36 پست

سلام چجوری میتونم ثبت نام اهدای عضو کنم تو گوگل زدم شمارمو زدم یه کد فرستاد زدم دیگه نیاورد می‌خوام این کارو حتما انجام بدم حداقل من که زندگی نکردم اگه یه اتفاقی افتاد برام و راهی داشت حداقل کس دیگه بتونه زندگی کنه با اعضای بدن من 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی اگه کارت هم داشته باشی تا خانواده اجازه ندن نمیتونن

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

فک کنم باید بری بیمارستان درخواست بدی

از سایت هم میشه

من چندسال پیش گرفتم😬

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

حتی اگه کارت هم داشته باشی تا خانواده اجازه ندن نمیتونن

من شنیدم اگه کارت داشته باشی کسی نمیتونه مخالفت کنه دیگه

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

من بابام پرکرده بود

اتفاقا مرگ مغزی هم شد

ولی بیمارستانا چون این کار براشون سخت و... هست مغز مرگی ثبت نمی کنن

تو ای سی یو نگه میدارن تا قلب ایست کنه و دلیل مرگ رو ایست قلبی میگن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

https://doctoreto.com/blog/organ-donation-and-transplantation/#:~:text=%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84%20%D8%AB%D8%A8%D8%AA%20%D9%86%D8%A7%D9%85%20%D8%A7%D9%87%D8%AF%D8%A7%DB%8C%20%D8%B9%D8%B6%D9%88&text=%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7%20%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%20%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%20https%3A%2F%2F,%D8%A7%D9%87%D8%AF%D8%A7%DB%8C%20%D8%B9%D8%B6%D9%88%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA%20%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C%DB%8C%D8%AF.%E2%80%9D

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

من شنیدم اگه کارت داشته باشی کسی نمیتونه مخالفت کنه دیگه

نه باز هم اجازه خانواده باید باشه

برای اقوامم پیش اومد متاسفانه و کارت داشته اما خانواده موافقت نکردند