2777
2789
عنوان

گوشی poco x6

1254 بازدید | 12 پست

سلام وقت بخیر 

دوستان من دو روز گوشی شسائومی poco x6 را خریدم 

امروز که برنامه اینشات را نصب کردم ، دقیقا ده دقیقه است که داره یه ویدیو یک دقیقه ای که درست کردم را صادر میکنه ، این الان تو این نسخه قابل قبول ؟ تازه موقع ادیت ویدیو خود به خود اسلوموشن شد  از قسمت گالری اول یه ارور که نمی‌تواند ویدیو باز کنه زد ولی بعدش که دوباره زدم آورد ، من قبلاً پوکو ایکس تیری داشتم و خیلی خیلی سریع بود ، این الان نرمال ؟ 

برش گردون

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

X5 دارم 

بهتر از ۶هست انگار 

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

رم اش 12 هست ، زنگ زدم به خدمات پس از فروش میگه ریست کن یا به آخرین نسخه بروز کن ، میگم من کلا دو رو ...

ای بابا

ببر پسش بده به نظرم

باز خوبه گفتی. من میخواستم همینو بگیرم. پشیمون شدم. 

ای باباببر پسش بده به نظرمباز خوبه گفتی. من میخواستم همینو بگیرم. پشیمون شدم.

آخه همشون که مشکل ندارند ، الان بردم یه گوشی فروشی گفت چون با کیفیت 4k ویدیو ضبط کردی این نرم افزار نمی‌کشه که چندتا از اینا را سریع لود کنه و هنگ می‌کنه مثلا یکی از ویدیو هام پنجاه ثانیه بود ولی حجم اش 328 مگ شده بود  ، اگرم میگی مشکل داره یه ماه باهاش کار کن قشنگ ببین مشکلی چیزی نداشته باشه  بعد شیائومی تا یک ماه گارانتی تعویض داره ، با فاکتور برو و همه ایراداتش را بگو که عوض کنن، توام نگران نباش ، گوشی قبلیم پوکو ایکس تیری بود ، از اولش گویا خرابی زیاد داشته ولی برای من سه سال کار کرد بعد خراب شد .

آخه همشون که مشکل ندارند ، الان بردم یه گوشی فروشی گفت چون با کیفیت 4k ویدیو ضبط کردی این نرم افزار ...

یعنی به جز این مورد از بقیه چیزاش راضی بودی؟ 

ببین اینم درنظر داشته باش. رم 12 یعنی سرعتش باید خیلی خیلی عالی باشه. 

یعنی به جز این مورد از بقیه چیزاش راضی بودی؟ ببین اینم درنظر داشته باش. رم 12 یعنی سرعتش باید خیلی خ ...

کلا دو روز خریدم 😂 هنوز به اونجاش نرسیدم ، ولی از لحاظ سرعت بنظرم به پای گوشی قبلی ام نمی‌رسه ، یه تفاوت های جزئی دارند 

والا بین نوت 13 پرو و این ، گفتن سی پی یو این بهتر هست 🥲 اصلا کسی x5 رو پیشنهاد نداد

ببین کیفیت دوربین فیلم خوب نیست

و حافظه‌ش کمتر از x4