2777
2789

امروز سالگرد ازدواج ما 

شوهرم ی کاری داره چند روز درگیر اون بود من دوروزه خونه مامانم بودم دیگ امروز گفتم بیا ساعت یکو نیم آمده دنبالم 

بعد میگ نیا بمون اینجا من می‌خوام برم بخاطر کار شمال چند روز 

بعد دیگ با اصرار گفتم باید برم حموم و لباس اینا ندارم 

آمدم خونه خودم 

تا  رسیدیم سریع براش یچیز حاضری درست کردم تا بره حموم بیاد من آماده کردم 

دوتا سیب زمینی و چرخ‌کرده و گوجه و دلمه و ذرت 

سرخ کردم با نون بخوره  

تا باز کردم سفره همش غر زد چقد کمه و فلان بخدا کم نبود اندازه بود 😓من خودم نمی‌خوردم فقط برای اون بود 

لقمه اول خورد غر غر کرد هی منم سرم درد گرفت دستم گذاشتم رو پیشونی گفتم ای خدا  دیگ بلند شدم آمدم اتاقم گفتم هیچی نگم ولش 

بعد گفت خدا بکشه تورو خدا تورو لعنت کنه خدا بزنه کمتر 

بمیری تو   هی غر غر غر 

منم فقط برا خودم گریه میکردم 

بعدخورد  بلند شد ظرفش برد  آمد هی گفت پاشو چایی بذار اصلا محل ندادم سه بار گفت دیگ ب زور دستمو کشید بلند شدم رفتم تابه روی گاز بود با حرص گذاشتم انداختم توی ظرفشویی و کتری روشن کردم 

یهو حمله کرد بهم ک تو غلط میکنی ظرف می‌ندازی 

می‌کشمت و جنازت بندازم و لیاقت نداری تو 

تو همش باید کتک بخوری تو باید عن بشی همش 

عن از تو بهتره 

تو پوخی و آدم نیستی و روانی و لیاقت نداری 

یبار تو یمن پیام بده بگو دوست دارم 

جرعت داشتی یبار بهم پیام بده تا بکشمت 

منم هیچی نمی گفتم فقط رو تخت برا خودم گریه میکردم 

دیگ حاضر شد رفت و من موندم با خودم و ناراحتی. 

دوست ندارم جدا بشم 

خیلی خوبه نمی‌دونم چرا سر چیزا الکی عصبی میشه یهو 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

خیلی نامردی مگه من چیکار بهت کردم 😭مگ من چی کردم 

چرا انقد اذیتم میکنی. 

من کلی برا امروز نقشه کشیده بودم چرا اینجوری کردی 

چرا دلم شکستی 

چرا انقد نامردی 

هنوز لباسم در نیاوردم وایسادم برا تو غذا درست کردم هرچی از دهنت آمده بهم میگی چون کمه 

بخدا اندازه بود بخدا کم نبود 

خیلی نامردی هیچ وقت نمیبخشمت هیچ وقت حلالت نمیکنم 

ای قلبم خدا 

گفتی کاش خدا بکشه تور 

راستی میگی کاش من بمیرم همه از دستم راحت شن

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم سرچیزای الکی خیلی بحث داریم

خسته شدم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

کجاش خوبه دقیقا؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

این خوبه؟من دیگه حرفی ندارم😐

نمی‌دونم واقعا 😓

ماهم سرچیزای الکی خیلی بحث داریمخسته شدم

آخه من همیشه حاضر جوابی میکردم   بعد میگفتم شاید من میرم رو مخش الان ک هیچی نمیگم چرا 

واقعا نمی‌دونم چرا سر شکم بحث میکنن این مردا امروز داشتم سوسیس سیب زمینی درست میکردم آنقدر غر زد تو همش‌فست فود میخوری شبیه گاو هلندی شدی بهم گفت خخخ چون حاملم برخورد بهم ولی غر زد 

همسرشی یا خدمتکارش؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

حالا واقعا سفرش کاریه؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel