2777
2789

گفتم ک ۴۶روزه اززایمانم میگذرهبعدیک هفته ک مامانم خونمون بودورفت وقتی رفت حالم بدترشدومن تاچله رفتم اونجاچون فاصله شهرایی ک ساکنیم ۴۵دیقه س شوهرم درطول هفته دوبارمیومدپیشم حالایامیموندیایه سرمیزدوبرمیگشت خونه خودمون.تاخونه مامانم بودم دورم شلوغ بودحالم بهتربودنمیگم خوب بودم ولی بهترشده بودم همه کارای بچمم خودم میکردم وازپس بچه داری برمیام بخاطرحال بدم وافسردگیم ک تنهانباشم اونجابودم تصمیم گرفتم برگردم خونه خودم الان دوروزه اومدم اماهمش گریه میکنم حالم بده دوباره حالتای افسردگیم شدت گرفته دارم دق میکنم دوباره اعصابم خوردمیشه نمیتونم ب بچم نگاه کنم.مامانم میگه چن رور خونه خودت باش چن روزم بیااینجاهی برو وبیا تاکم کم عادت کنی و خوب بشی امامن نمیدونم چیکارکنم شماهاجای من بودین چیکارمیکردین

عزیزدل افسردگی پس از زایمان اگه یه عمر هم خونه مامانت بمونی درمان نمیشه. باید بری دکتر. انقدر کمکت میکنن که. خواهرشوهر منم همین بود اون گه میگفت بچه رو نمیخوام طلاقم بده شوهرم برم. رفت دکتر اکی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکات رو دیدم خیلی رو این موضوع افسردگی فوکوس کردی ، یه بخش زیادی از بد بودن حالت بخاطر تلقینه

بابا بخدا بچه داری اونقدرام عجیب و غریب نیست 

سختش نکن برای خودت

بابا خودتو قوی کن و جمع کن دختر

بخدا انقد دخترقوی بودم سه ساله شهرغریبم یه بارم گله نکردم یا اذیت نشدم باعشق زندگی کردم تواین سه سال یه شبم خونه زندگیمو ول نکردم برم خونه مامانم ولی الان واقعاحالم خوب نیس دست خودمم نیس

بشین خونه خودتتا کی میخوای اونجا باشی و دورت شلوغ باشه حال روحی‌ت هم باید با همسرت صحبت کنی کمکت کنه ...

چن روزه همینارو ب خودم میگم تمام تلاشمو میکنم خودموسرزنش میکنم ک بایدبتونی ولی هرروز حالم بدترمیشه

عزیزم راه حل مامانت خوبه 

کم کم به این شرایط عادت میکنی و افسردگی هم کمتر میشه به شرطی که خودت هم  تلاش کنی و خیلی هی فکر نکنی الان تنهام الان بچه رو چکار کنم و حالم بده هر وقت این فکرا سراغت اومد خودتو مشغول کن