2777
2789

بعید میدونم اونم بخواد بهم برگرده. دفعات قبل با این دفعه فرق داشتن. این دفعه انگار واقعا میخواد با اونی که مادرش میگه ازدواج کنه. دفعات قبل یه طور دیگه بود. حتما این دفعه از طرف خوشش اومده. گاهی فکر میکنم یعنی باهاش حرف میزنه؟ چی میگه؟ اون حرفای محبت آمیزی که به من میزد رو راحت به یکی دیگه میگه؟ چقدر برای حفظ این رابطه تلاش کردم. وقتی خدا نمیخواد، نمیخواد دیگه. وقتی خدا راضی نیست سر و سامون بگیری، زورکی نمیشه.

متأسفانه خیلی وقته ایموجی تو نی نی سایت برام کار نمیکنه. و گر نه هر چی ایموجی غم و غصه هست برای تاپیک‌هام میذاشتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال باهم بودید

والا رابطه مون یه خرده پیچیده بود. چون سالها قبل همکلاس بودیم بدون هیچ احساسی. بعد چند سال همکار بودیم، بعدشم صمیمی شدیم ولی خیلی رابطه احساسی نداشتیم. ولی بعدش خیلی احساسی شد. مدت زیادی بود روی هم.

والا رابطه مون یه خرده پیچیده بود. چون سالها قبل همکلاس بودیم بدون هیچ احساسی. بعد چند سال همکار بود ...

بگردم اشکال نداره فداسرت حتما به صلاحت نبوده اون ادم که خدا از زندگیت بردش بیرون بهش فکرنکن🙂❤

الان شاید خیلی غصه بخوری ولی بدون از دست یه مرد بچه ننه خلاص شدی. خدا دوستت داشته

بدبختیم اینه که خیلی سخت یه مرد به دلم می شینه. ولی وقتی به دلم نشست دیگه از دلم بیرون نمی ره. الان خیلی وقته دلم میخواد از مرد دیگه ای خوشم بیاد. ولی کسی دور و برم نیست و اگرم باشه برای من جذاب نیست.

بدبختیم اینه که خیلی سخت یه مرد به دلم می شینه. ولی وقتی به دلم نشست دیگه از دلم بیرون نمی ره. الان ...

منم همین بودم ولی بدون سر وقتش اونی که باید بیاد میاد سر راهت. من از یه رابطه چند ساله اومدم بیرون. همیشه فکر میکردم حسی که به اون دارم دیگه تکرار نمیشه اون لحظات خوبی که باهم داشتیم ولی وقتی وارد رابطه درست شدم تازه فهمیدم ببخشید با چه گهی تو رابطه بودم. چقدر منو اذیت کرده چقدر اون رابطه سمی بوده. رابطه ای که توش گریه و اعصاب خوردی باشه غلط ترین رابطس

منم همین بودم ولی بدون سر وقتش اونی که باید بیاد میاد سر راهت. من از یه رابطه چند ساله اومدم بیرون. ...

من قبلاً کنارش آرامش داشتم ولی این چند ماه اخیر هر بار بعد از حرف زدن باهاش عصبی بودم و گریه میکردم. آخرین بار هم بهش گفتم که اگه باهام کار هم داشت زنگ نزنه و فقط ایمیل بزنه یا فوقش پیام بده. گفتم رابطه‌ای که باعث بشه حالم هر روز بدتر بشه به دردم نمیخوره.