2777
2789

داداشم داره 

ظاهر چشماش که چیزی نشون نمیده 

اتفاقا چشم رنگی و خیییلی ام قشنگه 

ولی توی معاینات چشم پزشکی که واسه تمدید یکی از مدارکش رفته بود بهش گفته بودم قوز قرنیه داره و فکر می‌کنم ژنتیکی هم باشه 

با استیگمات فرق داره ؟ من فکر کردم یکین یه چیزی نوشتم پاک کردم 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم اول معاینه کرد بعد فرستاد توپوگرافی دیدم خیلیی ضعیفه

یعنی با عینک دیدتون کامل نمیشه ؟ ببخشید میشه توضیح بدی چطور میبینی ، من همه چی رو باهاله میبینم به خصوص تو شب نمی‌دونم از استیگماته یا قوز قرنیه

یعنی با عینک دیدتون کامل نمیشه ؟ ببخشید میشه توضیح بدی چطور میبینی ، من همه چی رو باهاله میبینم به خ ...

با هاله دیدن و پخش شدن نور در شب مال آستیگمات هس نه قوز قرنیه

نه من با عینکم دید کاملی ندارم!

الحمدالله کما هو اهله
عزیزم شما قوز قرنیه داری؟منم این مشکل دوبینی و هاله دید رو دارم خیلی نگرانم

عزیزم من رفتم دکتر عینک معاینه کرد گفت آستیگمات اما من هنوز با اینکه عینک‌مو عوض کردم هاله بینی دارم باید برم ی عکس قرنیه م بگیرم تا مطمعن بشم شما اگه فهمیدی چیه به منم بگو خیلی ناراحتم 

اگه قوز قرنیه باشه مگه تو معاینه متوجه نمیشن ؟

نمی‌دونم والا اونجا که لنز میذاشت رو چشمم همه چی اوکی بود گفت چون با عینک رفع میشه آستیگمات ،اما وقتی عینک گرفتم دیدم واضحه اما هاله میبینم هم چنان