2777
2789

سلام.درست شد رادیاتوراتون که گرم نمیشد؟

-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد...                                                                       -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.

پمپ‌ها از اجزای مختلفی تشکیل شده‌اند که اختلال در هر یک می‌تواند منجر به خرابی بخش‌های دیگر پمپ و بروز نقص در عملکرد آن شود. اگر با این اجزا آشنا باشید، در سرویس دوره‌ای پمپ‌ها، عیب یابی بخش‌های مختلف آن ساده‌تر خواهد بود. در ادامه اجزای سازنده یک پمپ و علت خرابی هر یک را بررسی خواهیم کرد.

یکی از مهم‌ترین بخش‌های یک پمپ که در صورت خرابی باید تعمیر شود، پروانه پمپ است. نقش این عضو، افزایش سرعت گردش آب در سیستم است. پروانه‌هایی که برای پمپ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند معمولا از جنس استیل، تکنو پلیمر و چدن هستند.

خرابی این پروانه‌ها دردسرساز است و تعمیر نکردن آن می‌تواند خرابی پمپ را به دنبال داشته باشد. از موارد خرابی پروانه‌های یک پمپ می‌توان به ایجاد رسوب روی پره‌ها، شکستن آن‌ها، شل شدن پروانه و … اشاره کرد. هر پروانه معمولا بین 4 تا 7 عدد پره دارد و تعمیرکار شوفاژ حین سرویس آن‌ها باید دقت زیادی به میزان چرخش پروانه‌ها داشته باشد.

یکی دیگر از اجزای هر پمپ، پوسته آن است که شکلی حلزونی داشته و آب خروجی از پروانه را به لوله تخلیه می‌کند. یکی دیگر از دلایل خرابی پمپ شوفاژها، اختلال در عملکرد پوسته است. از شایع‌‌ترین دلایل خرابی پوسته پمپ‌ها، ته نشین شدن رسوبات داخل آن است. اگر تعمیرکار و فرد تاسیساتی برای تعمیر پمپ شوفاژ مراجعه کند، باید پوسته شوفاژ را نیز به خوبی بررسی و سرویس کند.

https://pumpoo.ir/radiator-pump-repair/

یکی دیگر از اجزای سازنده پمپ‌ها، شفت است که پروانه روی آن سوار می‌شود. جنس شفت اغلب از استیل بوده و گاهی این عضو از موتور شوفاژ به صورت جداگانه قرار می‌گیرد. در صورت جدایی شفت موتور و پمپ از یک دیگر، از کوپلینگ کمک گرفته می‌شود تا این دو بخش به یک دیگر متصل شوند.

https://pumpoo.ir/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخیر هنوز بعد چندسال مشکل داریم چندین بارم اومدن درست کردن ولی نمیشه

سلام و وقت بخیر.اون رادیاتوری که گرم نمیشه باید باز بشه بیاد پایین توی حموم یا حیاط شسته شه کامل.مدار شوفاژاتون از دم پکیج باید تخلیه شه.این کار حدود 40 دقیقه زمان میبره.وقتی انجام شه عین روز اول جوری رادیاتوراتون داغ میشه که دست نمیتونید بهش بزنید.همکارام این کار رو براتون انجام خواهند داد.

-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد...                                                                       -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.

یه تعمیرکار شوفاژ و رادیاتور باید بیاد بررسی کنه.

گفتی فقط یه دونه از شوفاژها گرم نمیشه، پس پکیج مشکلی نداره و باید لوله کشی رادیاتورها چک بشه. شاید هم خود رادیاتوره مشکل داره. باید ببینی شیر برگشت رادیاتور بسته یا کاملا باز نباشه. چون سرعت خروج آب گرم رو کنترل میکنه.

(تعمیرکار بیاد اول تخلیه آب شوفاژ رو انجام میده، بعد با یه شوفاژ دیگه جابه جاش میکنه اگه درست شد معلوم میشه مشکل از خود رادیاتوره)

دوستان این لینک و میزارم واسه کسایی که میان سر میزنن تا مشکل شوفاژشون حل شه. من واسه تعمیر و سرویس هر چیزی، شرکت خدماتی "خدمت از ما" رو معرفی می کنم، چون واقعا کارشون خوبه و من راضیم. حتی پارسال واسه تعمیر هواگیری و سرویس شوفاژم هم از تعمیرکار شوفاژ این شرکت استفاده کردم و کارشون خوب بود.

به نظرم یکی بیارید که تعمیرات انجام بده ما از خدمات شرکت سنجاق استفاده کردیم خیلی راضی بودم از کارشون بهترین خدمات در کوتاه ترین زمان برامون انجام دادن لینکش میزارم شاید بدردتون بخوره تعمیر شوفاژ در تهران