2777
2789
عنوان

کیا هنوز مراسم پاتختی دارن

179 بازدید | 14 پست

دوستان سلام 

ما قبلا رسم داشتیم اما ده سال اخیر دیگه پاتختی نگرفتیم

اما خانواده همسرم اینا همچنان رسم دارن و خیلی هم مهمه براشون

من از اول خیلی بد می‌دونم معنی این مراسم رو و واقعاً حالم بهم میخوره ازش. به همسرم میگم نگیریم اونم به مامانش گفت مامانش گفته زشته تو فامیل. ما رسم داریم و میان کادو میدن و...

بعد همسرم هم میگه چرا اینقدر حساس میشی الان فک میکنن مشکلی هستش. تو میای خونه مامان اینا کادوهارو میگیری و می‌رقصی و تمام. حساس نکن بقیه رو

ب نظرتون چیکار کنم؟؟؟ اصلا دوست ندارم مراسمش رو و از طرفی نمی‌خوام شبحه ایجاد کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چشم مراسم و شادی بعد از عروسی نگاه کن

وقتی این رسم و دارن این حرکت شما باعث ایجاد شبهه میشه ی جشن و رقصه و کادوهاتم میگیری دیگه قشنگم 

چون حتما مادرشوهرت تو مراسمای اونا کادو داده و الان موقع پس گرفتن کادوهایی ک داده است

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
به چشم مراسم و شادی بعد از عروسی نگاه کنوقتی این رسم و دارن این حرکت شما باعث ایجاد شبهه میشه ی جشن ...

قبلا برای چک کردن سالم بودن دختر از طرف خانم های فامیل بود و من واقعاً ازش بیزارم

یعنی اسمش هم زشته حتی. من روم نمیشه توی اون جمع حاضر شم. باورتون میشه تا حالا سه چهار بار سر این مسئله دعوا و قهر کردم با شوهرم؟ دلم راضی نمیشه 

شبه چیه دیگهمیان پذیرایی میشن کادو میدن و بزن برقص چه چیز خاصیه که بخواد شبه درست شه؟

میگم من اصرار دارم کنسل شه همسرم میگه اگه کنسلش کنیم شبحه ایجاد میشه که چی شد فلان شد. چرا کنسل کردن

قبلا برای چک کردن سالم بودن دختر از طرف خانم های فامیل بود و من واقعاً ازش بیزارمیعنی اسمش هم زشته ح ...

بابا اون برای زمان قدیم بوده الان دیگه فقط ب چشم شادی و میمنت نگاه میکنن بهش بیخیال توروخدا اول زندگی اختلاف نداز بین خودت و همسرت

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
میگم من اصرار دارم کنسل شه همسرم میگه اگه کنسلش کنیم شبحه ایجاد میشه که چی شد فلان شد. چرا کنسل کردن

اخه چیزی نیست که کنسل کنی

اشکالش چیه اگه انجام بدن؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

عزیزم الان که دیگه مثل قدیم نیست بیان به قولی ببخشید پارچه سفید ببینن و این چیزا 

برای شادی هست 

همین روزای اول لج نکن با شوهرت 

من خودم شیرازی ام شوهرم کورد یه رسم هایی از قدیم تا با حال داشتن 

ولی همش برای شادی بود نه اینکه دقیقا مثل قدیم اجرا بشه که یه جورایی برای دختر حقارت به حساب میومد 

همش برای شادی بود 

منم اصلا مخالفت نکردم و این چیزا رو به کام خودم تلخ نکردم 

یا مثلاً برای پا گشا ما رسم داریم سه روز بعد عروسی دعوت کنیم 

مامانم زنگ زد 

ولی اونا گفتن باید ۷ روز بگذره بعدش دعوت بشید 

دیگه زیاد تو فکر این چیزا نباش 

عزیزم الان که دیگه مثل قدیم نیست بیان به قولی ببخشید پارچه سفید ببینن و این چیزا برای شادی هست همین ...

اره می‌دونم

ممنونم که وقت گذاشتید 

واقعا خیلی آروم شدم

دیگه بحث نمیکنم و میزارم هرجور رسمشون هستش انجام بشه 

مرررررسی 😍