2777
2789
عنوان

من مادرخوبی نیستم بیچاره بچم

450 بازدید | 48 پست

عصبیم زود ازکوره درمیرم منه دیوونه گاهی میزنمش روش داد میزنم همش کلا سه سالشه .عاشقشما ولی تحملو صبرندارم ازخودم متنفرم کاش بمیرم شاید اینجوری راحتتر و توارامش بیشتربزرگ شه😭😔

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت خواستی داد بزنی دو تا نفس عمیق بکش یا تا سه بشمار بهتر میشی

یا عصبانی شدی خودتو موظف کن حرفی نزنی و کاری نکنی پاشو یه دور بزن خونه رو میبینی عصبانیتت فروکش کرده و منطقی میشی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
درکت میکنم عزیزم

ازخودم حالم بهم میخوره اخه مگه بچه ۳سالرو میزنن اخه مگه دادمیزنن روش.به تنهایی به گندکشیدم زندگیشو .تاوان اشتباهات بقیه رو پسرم داره پس میده باعصبی بودن من

هر وقت خواستی داد بزنی دو تا نفس عمیق بکش یا تا سه بشمار بهتر میشییا عصبانی شدی خودتو موظف کن حرفی ن ...

انگار هیچجوره کنترل نمیشه انگار آنیه .دارم دغ میکنم ازغصه

عزیزم درکت میکنم منم عصبی ام ولی خیلی خودمو کنترل میکنم سعی کن وقتی عصبی میشی نفس عمیق بکشی یه لیوان آب بخوری 

دمنوش ارامبخش با عرقیجات آرامبخش بخور حالت بهتر میش

تمام وسایل خطرناک شکستنی دکوری همه راجمع کن خود به خود خوب میشی چون بیشتر واسه اینکه بچه شیطونی میکنه عصبی نیشیم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!