2777
2789

منم‌لایک

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

منم لایک

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرشتگانی به اسم حفظه هستن که از ما نگهبانی میکنن و لزومی به نامه نوشتن نداره. نمیدونم منظور شما چیست

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چجوری خونده میشه

دو رکعت نماز مثل نماز صبح، بعد از نماز یه دعا داره میگن بهتره زیر آسمون خونده بشه

توی مفاتیح الجنان هست 

دقیقا قبل از وعای خمسه عشره

البته توی گوگل هم سرچ کنی میاره

خیلی مؤثره ان شاءالله مسیر برات باز میشه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
دو رکعت نماز مثل نماز صبح، بعد از نماز یه دعا داره میگن بهتره زیر آسمون خونده بشهتوی مفاتیح الجنان ه ...

دعا کن برام برای خواهرم میخام خیلی اخلاقش عوض شده و کل خانواده میگن یا بمیره یا دیگ با ما رفت و آمد نکنه 

همشم به خواستگارتش یا جواب زد میده یا اصن درست نمیشه ازدواج کنه

دعا کن برام برای خواهرم میخام خیلی اخلاقش عوض شده و کل خانواده میگن یا بمیره یا دیگ با ما رفت و آمد ...

باشه چشم حتما 

اگر میتونید خودتون یا خودش 40 مرتبه دعای مشلول بخونید خیلی مجربه

توی مفاتیح الجنان اینم هست

کلا الان خیلی کارا سخت شده، خدا بهمون رحم کنه

به مادرتون بگید دعای فرزند که توی صحیفه سجادیه هست براش بخونن 

ان شاءالله خدا گره از کار همه محبین امیرالمؤمنین باز کنه

شمام برای ما دعا کنید 

باشه چشم حتما اگر میتونید خودتون یا خودش 40 مرتبه دعای مشلول بخونید خیلی مجربهتوی مفاتیح الجنان اینم ...

دعای مشلول برا چی بخونم؟

چله بگیرم یا ۴۰ بار پشت سر هم؟؟

انقد و نذر و نیاز کردبم ولی متاسفانه جواب نداد و خواهرم اصن اینطوری نبود یکی از دوستاش هست میدونم زیر پاش نشسته 

همش تو خونمون دعواس بخدا همش میگ از این خونه میرم ازدواجم نمیکنه اخه

دعای مشلول برا چی بخونم؟چله بگیرم یا ۴۰ بار پشت سر هم؟؟انقد و نذر و نیاز کردبم ولی متاسفانه جواب ندا ...

خیلی دعای مجربی مال حاجت چون اسم اعظم خدا توش هست، گفتن باید پاک و باوضو باشی

چون ما دوران پریودی داریم نمیشه 40 روز پشت سر هم خوند فقط 40 تا بشه

معنی هاشو اگر بخونی میبینی چقدر دعای عجیبیه

من از یه چیز دیگم خیلی حاجت گرفتم

من وقتی میرم در خونه اقا امام رضا ع، دست خالی برنمی گردم به چند نفرم گفتم اونام انجام دادن براشون موثر بوده

من تدی حاجات مهم 3تا انعام نذر آقا امام رضا ع هدیه میکنم، یکی شو میخونم دوتاشو گرو نگه میدارم