2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی میشه راهنماییم کنید

98 بازدید | 14 پست

سلام صبح بخیر 

هشت روز از تاخیر پریودیم میگذره بی بی چک دیشب گذاشتم منفی بود هیچ علایم پریودی ندارم ممکنه بخاطر ویتامین های قوی وقرص های هرمونی باشه تاخیر افتادن پریودیم 

به نظر شماهم خطا در تست وجود دارم برم آزمایش بتا بدم یا نه منفی منفیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۷ روزه ولی کمر درد شدید دارم دل دردم دارم..بعضی وقتا از داخل بدنم گر میگیره روز ۴ بیبی چک منفی شد...منم نمیدونم چم شده

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
بخاطر قرص هتی هورمونیه استرستم بخاطر همین قرصاست اگر انقدر استرس داری میخای یه بار دیگه بی بی چک بده

قرص مولتی ویتامین با فولیک اسید 

اونم همش برای تقویت تخمدان باروری استفاده میکنم

قرص مولتی ویتامین با فولیک اسید اونم همش برای تقویت تخمدان باروری استفاده میکنم

مطمئنی اینا هورمونین؟ بنظرم شمااسترست خیلی زیاده اگر میتونی آزمایش خون بده فعلا استرست از بین بره به نظر من البته

چهارم این ماه بود

خبببب خیلییی زوده برا مثبت از اقدامت باید کم کم 14،15 روز بگذره تا اخر هفته صبر کن، من 14 روز بعد اقدام بی بی چک زدم هاله کمرنگ افتاد آز دادم بتا 25 بود چند روز بعد تکرار کردم شد200

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧