2777
2789
عنوان

دیدن جن در خواب

123 بازدید | 15 پست

خانوما من یکی دو هفته ای میشه دائم دارم تو خوابم جن میبینم که به اشکال مختلف و قیافه های مختلف آدم ظاهر میشن و تو یه موقعیت هایی در خواب رو میکنن بم و تا بنا گوش لبخند میزنن و بم خیره میشن 

خیلی ترس دارم اصلا دوس ندارم بخابم 

به نظرتون دلیلش چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرز امام جواد استفاده کن،قبل خواب سوره تکاثر و آیت کرسی بخون،یک دق هم نمیشه،و کارهای که جن ها رو جذب میکنه،انجام نده

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

مثلا چ‌کارایی؟

حدود۱۰۰کاره،که اگر انجام بدی،جن ها جذبت میشن و میان سراغت،که متاسفانه اینجا جاش نیست،چون زود بعضی‌ها گزارش میدن و....فقط چون پرسیدی یکیشو میگم مثل لباس قرمز پوشیدن

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹