2777
2789
عنوان

با این ناظم و معلم چکار کنم😔😔😔

3011 بازدید | 159 پست

من همیشه خوراکی دخترم رو از داخل منزل بهش میدم و تا بحال پیش نیومده که وسط روز برم و بهش چیزی بدم

۱ روز که مریض شده بودم و ۶ صبح رفته بودم درمانگاه شبانه روزی سرم بزنم دخترم با پدرش رفت مدرسه و فکر کردن من خوراکی تو کیف دخترم گذاشتم 

شوهرم زنگ بهم زد بهش گفتم عیب نداره من از درمانگاه میخوام برم خونه براش میخرم میبرم و بردم 

از غذا دخترمم دفتر مشقش رو یادش رفت بزاره تو کیفش(خدا هیچ خونه ای رو بی مادر نکنه)

یه ابمیوه و کیک و یک چوب شور بردم.

بخاطر اینکه دخترم دفتر مشقش رو یادش رفته

خدا میدونه برای اولین بار طی این ۳ سال که تو اون مدرسست.

معلم ناظم رو اورده بالا سرش

و ناظم گفته مامانت میتونه کیلو کیلو خوراکی بیاره برات نمیتونه دفتر مشقت رو بزاره تو کیفت😐😐😐

پیش ۳۰ تا دانش اموز

به نظرتون برم بهش چی بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش میزارهدفتر مشق رو اپن بوده ندیده نزاشته

انقدر رو مسایل مدرسه حساس نباش 

دخترت یاد میگیره بعدا هم بزرگ شد تو جامعه ناملایمت و سختی هست 

مدیر و معلم ها هم با بچه ها سر و کله میزنن هم با اولیا 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

دفتر نقاشیشو با خودت میبردی و میکردی تو فیها خالدونش که بفهمه یه دفتر ارزش نداره یه بچه رو پیش همسناش خرد و خمیر کنی(چون یاد خودم افتادم وقتی کلاس اول بودم معلمم بخاطر نبردن دفترنقاشی منو تا برزخ برد😂)

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀