2777
2789
عنوان

عکس صمیمی شوهرم با همکار خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 4815 بازدید | 150 پست
من خیلی رو خیانت حساسم اصلا اسمش میاد ، می‌خوام برم دهنه مرده رو پاره کنم دلم خنک بشه 😂

والا  انقد بدم میاد شریک زندگیشو ب یکی دیگ ترجیح داده و کلاسم میزاره پزم میده اون سطحش بالانره

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

اسی منم شوهرم شغلش یه طوریه با خانم ها در ارتباطه

اون سری گوش سره بلند گو بود دختره گفت آقای فلانی عزیزم😳  

یه قهوه درست کنم با هم بخوریم

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه همسرت عاقله دوست داره.نمیاد بخاطر ی لذت زود گذر ،ب شما خیانت کنه

به خود همسرم گفتم که مطمئنم خیانت نیست اگر خیانت بود یک لحظه هم اینجا نمی موندم

ناراحتیم از اینه چه جور به اون دختر اجازه داده که بهش بچسبه

و اینکه تو یکسال اینقدر صمیمی شدن من از آینده نگرانم

کاربر قدیمی
شما همسرتون پزشک بود فک کنم‌.این چیزا تو محل کار هست همکار زن هست،اگه بخوای با شک زندگی کنی خودتو نا ...

وای خوش بحالت چه عزت نفسی🥲💙💙💙

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

یه کانال تو ایتا هست اسمش همسرداری مومنانه هست در مورد همسرداری و این چیزاست اگه خواستی عضو شو کانالش، رایگانه خودم عضوشم راضیم

این یه نمونه از تجربه های اعضای کاناله که مشابه مشکل شماست 👇🏿

سلام وقتتون بخیر
میخوام از نتایج اقتدار دهیم بگم براتون. واقعا چقدر تاثیرات مثبتی تو زندگی ما خانوما میزاره😍
۳ ماه پیش به خاطر اینکه متوجه شدم همسرم با فروشنده ی مغازمون شوخی های خیلی بدی میکنه و باهم مثل دوتا دوست(بلکه بیشتر) رفتار میکنن،از خونه قهر کردم. هربار درمورد فروشندمون حرفی میزدم همسرم از اون طرفداری میکرد و حرفی میزد که ناراحتم میکرد.
با راهنمایی های شما با پیامک به همسرم اقتدار دادم و روز دوم قهر اومد دنبالم.
تو این مدت سعی کردم تمرکزمو رو وظیفه خودم بزارم و صادقانه اقتدار دادم.
تا اینکه توی این چند هفته شروع کرد به بد گفتن از فروشندمون کنار من! کاری که ازش بعید بود!
و الان دو روزی میشه که فروشندمون از مغازه بیرون کرده!
حاضر شده مغازش بسته بمونه ولی اون خانوم تو مغازش نباشه! با اینکه خیلی حساس بود رو بسته بودن مغازه.
با اقتدار دهی کاری کردم که یکیو بیکار کردم،مغازمون هم بسته ست😅😅
و این تغییر مثبت در زندگی من  به لطف خدا،کلام شما و معجره ی اقتدار دهیه😍
خداوند بهتون خیر دنیا و آخرت بده

اسی منم شوهرم شغلش یه طوریه با خانم ها در ارتباطهاون سری گوش سره بلند گو بود دختره گفت آقای فلانی عز ...

من با این چیزاش کنار اومدم

همدیگه رو زن و مرد با جون صدا میزنن

بدوم هم ناهار نمیخورن

قربونت برم و فدات شم

ولی آیت تو کتم نمیره

کاربر قدیمی
به خود همسرم گفتم که مطمئنم خیانت نیست اگر خیانت بود یک لحظه هم اینجا نمی موندمناراحتیم از اینه چه ج ...

ببین خودتو اذیت نکن مهم اینه انتخاب شوهرت تویی💙💙

حالا اون هی خودشو بماله😏

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

به خود همسرم گفتم که مطمئنم خیانت نیست اگر خیانت بود یک لحظه هم اینجا نمی موندمناراحتیم از اینه چه ج ...

والا من شاغل بودم قبلا،زیر یسال انقدر صمیمی میشدیم میخندیدیم...شماره مردارو نداشتیم اما صمیمی بودیم تو محیط کار.

الان  اسم هاشونو یادم نمیاد ...بنظر من عادیه این چیزا

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪