2777
2789

خدا کمکت کنه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خوب شدمپیش یک متخصص طب سنتی رفتم تو مشهد

میشه بپرسم علایم شما چی بود من به محض غدا خوردن دلپیچه اسهال شما هم اینجوری بو ی ؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

میشه بپرسم علایم شما چی بود من به محض غدا خوردن دلپیچه اسهال شما هم اینجوری بو ی ؟

من ماه های اولش خیلی دل پیچه میگرفتم و مدام اسهال

بعدش کمتر شد ولی شش ماه درگیر بودم پ خوب نمیشدم. دکترا هم نمی‌فهمیدن مثلا دارو میدادن میخوردم خوب بودن، بعدش دوباره بر میگشت

من ماه های اولش خیلی دل پیچه میگرفتم و مدام اسهالبعدش کمتر شد ولی شش ماه درگیر بودم پ خوب نمیشدم. دک ...

چه گیاهی ب نظرت روت تاثیر گذاشت من دیگه خیلی درگیرشم الان چند ساله اگ میتونی امکانش هست بگو برام

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

چه گیاهی ب نظرت روت تاثیر گذاشت من دیگه خیلی درگیرشم الان چند ساله اگ میتونی امکانش هست بگو برام

نمیدونم والا آخه بدن ها با هم فرق می کنن

یه وقتی بخورید براتون خوب نباشه

زیر نظر حکیم باشید بهتره.

برا من چندتا عرق گیاهی بود که با هم قاطی می کردم و میجوشوندم و دستورشو یادم نیست چند روز باید میخوردم🤦

یک هفته یا نمیدونم ده روز هم روغن زیتون و نمک به شکمم میمالیدم