2777
2789
عنوان

خونه برادر شوهر

271 بازدید | 9 پست

امشب خونه برادر شوهرم بودیم دختر من ۶ سالشه پسر اون ۸ سال

من و شوهرم خیلی چیزا رعایت میکنیم که دخترمون لطمه نبینه گوشی جدا براش نخریدیم 

امشب تو اتاق بودن بچه ها در اتاق باز بود داشتن گوشی میدیدن البته صدا نداشت تا رفتم سمتشون پسر جاریم هول شد برنامه رو بست نفهمیدم چی دیدن اعصابم بهم ریخت از دخترم که سوال کردم جواب درست حسابی بهم نداد میترسم مسائل جنسی نشون دخترم داده باشه 😭

چطوری از زیر زبون دخترم بکشم که راستشو بگه و درسته که ازش بپرسم یا نه؟خیلی ناراحتم😔

تو این سن خیلی بچه ها کنجکاون یعنی غریزی و طبیعیه، نباید زیاد حساس بشی هردوشون هم بچن، فقط وقتی پیش همن تنهاشون نذار حواست باشه که تنها نمونن، چون ممکنه الت همدیگرو ببینن از روی غریزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این سن خیلی بچه ها کنجکاون یعنی غریزی و طبیعیه، نباید زیاد حساس بشی هردوشون هم بچن، فقط وقتی پیش ...

دیر ب دیر همو میبینیم رفت امدمون کمه امشبم نمیخواستم جلو جاری و خانواده خیلی حساسیت نشون بدم در اتاق باز بود ده دیقه غافل شدم فکر کردم ماشین بازی اینا میبینن 

میترسم کارای زن شوهر دیده باشن تو ذهن دخترم بمونه دارم روانی میشم😔

یادم کل بچگیم رو با پسرا بازی میکردم الان 22 سالم و متاهلم واقعا چه اتفاقی افتاده که میترسیم بچه کوچک باهم باشن متاسفم که ما که کودکی خوبی داشتیم الان روح و روانمون اینه وای به نسل اینده

دیر ب دیر همو میبینیم رفت امدمون کمه امشبم نمیخواستم جلو جاری و خانواده خیلی حساسیت نشون بدم در اتاق ...

عزیزم خوبه که به فکر بچتون هستید ولی انقدر حساسیت هم خوب نیست، بچه های الان اگاهن، سن بلوغشون خیلی زودتر اتفاق میفته، امشب هم ندیده باشه دو روز دیگه از یکی دیگه میشنوه

یادم کل بچگیم رو با پسرا بازی میکردم الان 22 سالم و متاهلم واقعا چه اتفاقی افتاده که میترسیم بچه کوچ ...

اون زمان فرق میکرد همه تو کوچه بودیم گوشی نبود با لی لی و گرگم به هوا سرگرم بودیم الان بچه ها خیلی کنجکاون همه چی رو از برن 

فردا روزی دخترم لطمه ببینه اولین کسی که طعنه میزنه بهم خانواده شوهر و جاریه دخترم آسیب میبینه نمیخوام بلوغ زودرس بگیره ذهنش درگیر این مسائل شه فعلا وقتش نیست

اون زمان فرق میکرد همه تو کوچه بودیم گوشی نبود با لی لی و گرگم به هوا سرگرم بودیم الان بچه ها خیلی ک ...

من نمیگم ایراد از شماست بخدا قسم تو خوته دختر و پسر خاله بازی میکردیم نمیفهمیدیم پسر چیه دختر چیه تکنولوژی گند زد بچه های معصوم نمیتونن راحت بازی کنن دلم برای کودکیشون میسوزه