2777
2789
عنوان

راهنمایی در رابطه با خانواده شوهر

1225 بازدید | 95 پست

تو جمع خانوادگی فامیل‌شوهرم نشسته بودم پدرشوهرم اومد من و همه جمع واسه سلام کردن بلند شدیم پدرشوهرم به همه سلام کرد ولی من همینجور سرپا وایستاده بودم بهم سلام نکرد و کلی حس کوچیک بودن و تحقیر شدن بهم دست داد و بعد اینکه پدرشوهرم نشست و با نوه اش بازی کرد بعد برگشت بهم یه سلام سردی کرد منم از اون موقعه که شش ماه قبل هستش رابطه ام قطع کردم و تو این مدت باردار شدم و بازم کسی پیگیرم نشد حتی تبریک نگفتن اینم بگم همسرم خونه اشون میره.....الان بعد از شش ماه عمه ی همسرم پیگیر شده که چرا رابطه ات قطع کردی منم واسش تعریف کردم اونم (عمه ی همسرم) رفته با پدرشوهرم صحبت کرده گفته نه من از عمد اینکارو نکردم حواسم نبود الانم عمه ی همسرم گیر داده بیا برو خونشون آشتی کن منم دوست ندارم دلم نمیخاد اخه اونا حتی وقتی فهمیدن جریان چیه حتی به خودشون زحمت یه تماس ندادن که این سوتفاهم برطرف بشه....افتادم تو رودروایستی با عمه همسرم نمیدونم چکار کنم چی بهش بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اتفاقی مسعله ای پیش اومده بوده که بخاد سرد برخورد کنه یا سلام نکنه؟شاید واقعا منظوری نداشتنولی خ ...

پدرشوهرم کلا با ازدواج ما مخالف بوده و همیشه میزنه تو ذوقم و بدرفتاری میکنه باهام

زیادی دیگه موضوعو جدی گرفتی..حتی ی درصد احتمال ندادی حواسش نبوده و رفتی و سریع قطع رابطه؟حق داشتن پی شمارو نگیرن..الانم وقتی گفته حواسم نبوده باور کن.اما اگر دنبال بهانه واسه قطع رابطه ای کلا بی خیال اشتی شو

مگه بچه مدرسه ای هستی؟؟؟

من ی سری برادرشوهرم سر حسادت تو جمع عمدی جواب سلامم نداد چون مدام منو با زنش مقایسه میکنه

من همون جمع رفتم به مادرش گفتم پسرت چشه؟ اونم رفت گفت بهش و اونم تو جمع گفت ببخشید عمدی نبوده حواسم نبود !

در صورتیکه میدونم عمدی بود

دیگه تکرار نکرد

قهر شما بیخودی بوده اعتراضتو نشون میدادی اون موقعه

اخلاقتو بهترکن عزیزم 

خیلی سوته جوری 

آخه اینم شد دلیل واسه قطع رابطه؟

اینجور وقتا سعی کن در معرض توجه باشی خودتو تو‌دلشون جاکنی

شوهرت بااین رفتارها کم کم ازت سرد میشه 

کسی سراغ آدمای بدخلق و قهرو 

و کم حرف و خجالتی نمیرند

اونوقت که پدرشوهرت تعارف نکرد باید میگفتی خوبین پدرجان سلام کردم نشنیدین

نه اینکه قهر کنی

شوهرت خیلی خوب کنار اومده 

الانم برو آشتی کن و بگو قهر نبودم سرم گرم خودم بود دلخور بودم فقط همین

سلام گلم.کارش جالب نبوده ولی چون گفته حواسم نبوده ببخشش.هرحال پدرهمسرته بزرگتره بتظرم کوچک میشن بخوا ...

من نمیخام معذرت خواهی کنه ولی بعد شش ماه که نمیتونم خودم پاشم برم خونشون لااقل یه تماسی بگیره بگه سوتفاهم پیش اومده همین چیز زیادیه بنظرتون

شاید حواسش نبوده واقعا

خب باشه قبول اصلا همش سوتفاهم ولی بعد شش ماه یه تماس بگیره بگه سوتفاهمه اونا حتی وقتی فهمیدن باردارم هم نه زنگ زدن نه پیگیرم شدن الان من بعد شش ماه خودم پاشم برم خونشون بدون هیچ زمینه ای