2777
2789
عنوان

راهنمایی در رابطه با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 95 پست
والا ما یه دفعه مقصر خود مادرشوهرم بود ولی به احترام بزرگ تر بودن ما رفتیم خونشون برای آشتی کردن...ش ...

اگه واسه شما یه دفعه بوده واسه من هزار دفعه بوده که الان دیگه کوتاه نیومدم

عزیزم این که نشد دلیل قهر .خیلی وقتها آدم‌ یه چیزهای رو میبینه و میشنوه ولی باید به یه ورشم نگیره.ولکن اینجور تو میشی عروس بده.میرفتی فقط در حدسلام و احوال پرسی باهاش حرف میزدی.بخدا دیشب پدر شوهرم یه حرف خیلی بدی زد اصلا موندم چی بگم ولی فقط سکوت کردم اومدم خونه به شوهرم گفتم دیدی بابات چی گفت بهم.میرم خیلی کم میرم سر سنگین برخورد میکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب گاهی پیش میاد ادم. وسط احوال پرسی ی چی میشه. یکی رو جا میندازه. ناراحتی نداره که بعد میتونسی بع ا که سلامت داد بگی موقع اومدن سلامتون دادم. متوجه نشدین. 

الانم حتی اگر عمدی درکار بوده باشه که بنظرم نبوده. چون اگر عندی بود. بعدشم سلامت نمیداد . دست بالا برا اوناست. چون. چون برفرض عمدی بودنم. چیزی نبوده که درحد قط رابطه باشه 

اونام ب. احتمال الان میگن. خودش قهر کرده. سر چیز الکی خودشم برگرده دیگه

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
نه اصلا نرو تا زمانی ک خودشون پیگیرت شن.شوهرتم اشتباه کردی گذاشتی برهمشخصه شوهرت پیش بقیه احترام نمی ...

شوهرم نسبت به قبل خیلی کم میره اونم میگه پدرمه برم ادبش کنم خودش همه چیو خوب میدونه 

خوب گاهی پیش میاد ادم. وسط احوال پرسی ی چی میشه. یکی رو جا میندازه. ناراحتی نداره که بعد میتونسی بع ...

کلا با خانواده شوهرم همیشه مشکل داشتیم چون این ازدواج برخلاف میلشون بوده این سوتفاهم هم درحدی نبوده که بخاد باعث قطع رابطه بشه ولی من دیگه از دست کارها و رفتارهاشون خسته و بیزار شدم اتفاقا از خدامه منو به حال خودم رها کنن و هیچوقت نرم سمتشون 

اگه برات هیچ ارزشی قائل نشدن و نیومدن پیشت اصلا نرو

تا اینجا ارزش خودت حفظ کردی

الان هم ارزش خودت حفظ کن بذار اونا بیان سمتت ولی سرسنگین باش 

اون چیزی که خودت حس میکنی درسته انجام بده بخاطر حرف واسطه هیچکسی کاری انجام نده

خودت فکر کن چی بهت گذشته کسی درک نمیکنه 

پرسیدن ولی شوهرم جواب درست و حسابی بهشون نداده

پس براشون مهمی.

بنظرم آدم رفت و آمد نکنه بهتره تا قهر باشه.

ولی کاش بزرگترا اینقد یه دنده نبودن.

خونه پدرمادر آدم و پدرمادر همسر برا انسان حکم پناه و آرامش رو باید داشته باشه ک آدم بااشتیاق بره.

ولی گاهی بارفتارزشتشون آدم رو طرد میکنن

باشما اختلاف دارن درست ولی کاش حرمت مهمون بودتنون حفظ میکردن.

عزبزم بذار پای اینکه درهمین حد عقل و شعورشون قدمیده.

یه باربرو ک به قهر نخورید ولی ازاین ب بعد کمتربرو و کمتر هم حرف شو 

عزیزم این که نشد دلیل قهر .خیلی وقتها آدم‌ یه چیزهای رو میبینه و میشنوه ولی باید به یه ورشم نگیره.ول ...

عزیزم منم اولین بارشون نیس مدام توهین مدام تحقیر مدام کوچیک کردن مدام تیکه انداختن خسته ام کردن دیگه تحمل کوچیکترین رفتارشونم ندارم سه ساله هر کاری گفتن کردم ولی بازم من همیشه آدم بده میشم....خبر بارداری منو شنیدن مادرشوهرم یه زنگم نزد هیچکدومشون یه بارم پیگیر نشدن وقتی میدونم بود و نبودم واسشون مهم نیس چرا دیگه برم سمتشون 

پس براشون مهمی.بنظرم آدم رفت و آمد نکنه بهتره تا قهر باشه.ولی کاش بزرگترا اینقد یه دنده نبودن.خونه پ ...

عزیزم پدرشوهرم دقیقا چیزیه که شما میگین یه دنده و لج باز خب یه زنگ بهم بزنی به کجات برمیخوره منو نمیخای ببینی سه ماه دیگه نوه ات به دنیا بیاد هم نمیخای ببینی هرچی باشه شما بزرگتری باید خانواده رو جمع کنی انتظاری ندارم بیای خونه ام ولی یه تماس که دیگه کاری نداره منم گفتم برم ولی بعد شش ماه اونم بدون هیچ پیگیری و تماسی خودم پاشم برم دیگه بدتر پیششون بی شخصیت میشم

اگه برات هیچ ارزشی قائل نشدن و نیومدن پیشت اصلا نروتا اینجا ارزش خودت حفظ کردیالان هم ارزش خودت حفظ ...

عزیزم اره بخدا مرسی که درکم کردی ولی نمیدونم به واسطه چی بگم

من نمیخام معذرت خواهی کنه ولی بعد شش ماه که نمیتونم خودم پاشم برم خونشون لااقل یه تماسی بگیره بگه سو ...

همین که عمه خانوم فرستادن پی ات یعنی دارن میگن نمی خوان قطع ارتباط باشی عمه خانوم سفیرِ اوناست 😄خودشون جلو نیومدن که یعنی مثلاً ما بزرگتریم تو باید بیای نه ما،عمه رو واسطه کردن وگرنه اون از کجا می دونست شما نمیری خونشون.

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
هم مهربون هم خوش طبع هم اجتماعی هم گذشت کردم هم رفت و آمد کردم هم کلفتی کردم ولی وقتی نظرشون راجب یه ...

چرا مخالف بودند با ازدواجتون؟

بنظرم اشتباه کردی قهر کردی ولی حالا که قهر کردی سبکه که خودت پاشی بری 

بنظرم نرو بذار یه موقعیتی پیش بیاد مجلسی چیزی تا شاید اون موقع بهتر بشه رفت جلو