zartala78 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1338 عنوان حس ششمی بیاد سوال دارم 330 بازدید | 74 پست امسال من ازدواج میکنم یا نه؟ 1403/08/11 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 ۶ ماهه دیگه میبینیش متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
فریبرز_باغ_بیشه عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 8880 ۶ ماهه دیگه میبینیش من کی ازدواج دارم کسی الان نسبت به من حسی داره خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18874 ۶ ماهه دیگه میبینیش عزیزم میشه ب منم بگیپشت کنکوری تجربیم حس میکنی سال دیگه چی قبول میشم؟و اینکه برگردم با مهدی؟🥲💔 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 من کی ازدواج دارم کسی الان نسبت به من حسی داره ۲ یا ۴ ماه ۲ یا ۴ سال دیگه حسی نیست اگرم باشه زیاد نیسترنگ پوستت چیه ؟ متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
فریبرز_باغ_بیشه عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 8880 ۲ یا ۴ ماه ۲ یا ۴ سال دیگه حسی نیست اگرم باشه زیاد نیسترنگ پوستت چیه ؟ گندمی خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 عزیزم میشه ب منم بگیپشت کنکوری تجربیم حس میکنی سال دیگه چی قبول میشم؟و اینکه برگردم با مهدی؟🥲💔 فک نمیکنم برگردی و قبول میشی متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 گندمی آبی بپوش متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
فریبرز_باغ_بیشه عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 8880 فک نمیکنم برگردی و قبول میشی میتونی بگی چرا دخترا باهام دوست نمیشن و جبه دارن نسبت بهم خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
zartala78 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1338 ۲ یا ۴ ماه ۲ یا ۴ سال دیگه حسی نیست اگرم باشه زیاد نیسترنگ پوستت چیه ؟ سبزه روشن
فریبرز_باغ_بیشه عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 8880 آبی بپوش آبی بپوشم چی میشه ؟ خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18874 فک نمیکنم برگردی و قبول میشی خب رشته ی خاصی ب ذهنت نیومد عزیزم🫠اخه خیلی نگرانم برا کنکورم مخصوصا اینکه شرایط و همش دارن عوض میکننمهدی ام دو دلممرسی گلم چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 آبی بپوشم چی میشه ؟ خوش یمن برات متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ