2777
2789
عنوان

بچم دیوونه میشه

305 بازدید | 31 پست

میگن گریه و عصبانیت تاثیر میذاره رو بچه شکم. بخدا که بچه من دیوانه میشه.

من یک روز خوشحال نبودم ی روز خوش نبودم همیشه کریه و استرس و جنگ.برای شوهرم بچه مهم نیست انواع استرسهارو بهم میده.هم برا کارای شوهرم گریه میکنم هم برا بچه. مگه من دهن تبارش ریدم که حرف نمیزد باهام و تاالان هررررچی زنگ میزنم جواب نمیده.پنج تا بوق میخوره بعدش دیگه بوق نمیخوره نه رد میکنه نه اون خانمه که میگه در حال حاضر تماس ممکن نمیباشد اونم حرف نمیزنه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همسرتم این جوری صحبت میکنی???

مگه میشنوه.

ببین یک هفته باهم خوب شده بودیم به ابوالفضل مشکلی نبود دیشب مریض بود بهش رسیدم دوا دادم همو بوسیدیم خوابیدیم صبح انگار چوب تو ناکجا ابادش کردم باهام حرف نمیزد همینجوریا. منم اعصابم نمیکشه فشارم میره بالا.الانم هرچی زنگ میزنم جواب نمیده

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
عصبانی نشووخودتوناراحت نکن ب خاطریه آدم نفهم

یدونه منو خوشحال نکرده بااینکه بعد پنج سال اولین بچمونه. همیشه منو جزونده بعد حاملگی دیگه بدتر. پیشتر خون دماغ شدم 

اصلا اینچیزا ربطی نداره

یعنی رو بچه تاثیر نداره؟

مگه میشنوه.ببین یک هفته باهم خوب شده بودیم به ابوالفضل مشکلی نبود دیشب مریض بود بهش رسیدم دوا دادم ه ...

اصلا حرص نخور..هرچقدر شما حرص بخوری فقط اعصاب خودت ضعیف کردی

نمیشنوه ولی تو ناخودآگاهت بهش فحش میدی توهین میکنی. ..رو رفتارتم تاثیر میزاره نمیشه که دائم تو ذهنمون به یکی فحش بدیم بعد باهاش خوب رفتار کنیم

آرامش خودت رو حفظ کن بخاطر بارداری حساس شدین

همسرتونم وظیفه داره حمایتتون کنه

ولی وقتی میبینی چیزی نمیگه یا جواب نمیده به حال خودش رهاش کن

خودت رو سرگرم کن

شاید نیاز داره به این تنهایی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
مشکلش چیه

نمیدونم که کلا اینجوریه هیچی نشده دعوا و قهر درست میکنه میره. شوهر من حس بردگی داره من بهش اعتماد ندارم همیشه هم فیلمای اونجوری و سن بالا نگاه میکنه .تاالان به هیچکس نگفتم.موندم اونیکه کنارشه الان نمیگه این کیه اینقد بهت زنگ میزنه اخه

اصلا حرص نخور..هرچقدر شما حرص بخوری فقط اعصاب خودت ضعیف کردینمیشنوه ولی تو ناخودآگاهت بهش فحش میدی ت ...

اون میره با زنای بزرگتر از خودش من میدونم و میسوزم

یعنی رو بچه تاثیر نداره؟

نه بنظرم چون دیدم بچه ای که مادرش مدام رو تنش و استرس بوده ولی بچه اروم بوده

برعکس مادر دوره آرومی گذرونده اما بچه از روز اول سر ناسازگاری گزاشته