2777
2789
عنوان

بچم دیوونه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 31 پست
ای وای چقدبد.مطمعنی؟

اره مطمینم بالاخره ادم متوجه میشه،این به خیال خودش نمیخواد من بفهمم و زندگیش خراب شه میره با بقیه امتحان میکنه من بدم میاد 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور سکوت کردی و باردارم شدی

چکار کنم ازدواج دوممه. باز گفتم اوضاع مالیش خوبه تنها امیدم این بود ، بخت ادم از اول نیاره ده تا شوهر هم بکنه باز درست نمیشه 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
خو ولش کن زندگیتو کن براخودت

نمیتونم برا خودم زندگی کنم چون تو یه خونه ایم بالاخره انتظار رابطه داره چطور بغلش کنم بوسش کنم کسیو که زنای دیگه هر کثافتکاری خواستن روش کردن و حس میکنم مرد نیست ضعیفه کثیفه قبلا هم گفته بودم تو تاپیکام ازش بدم میاد نمیتونم من.پنج ماه مونده تا بچم بدنیا بیاد من واقعا خستم منم دلم شوهر تازه زندگی تازه و خوب میخواد بخدا من خیانت نمیکنما دلم مرد امن و زندگی خوب میخواد

ای وای خب این واقعا جای بخشش و سازگاری رو نداره متاسفانه

هرچی خودمو گول میزنم میگم باشه عوضش پول داره و... واقعا نمیشه من بدم میاد بهم نزدیک میشه،چون جلو عقب اونارو دهن میزنه باز میاد برا من.

اخه چقد خودمو گول بزنم

هرچی خودمو گول میزنم میگم باشه عوضش پول داره و... واقعا نمیشه من بدم میاد بهم نزدیک میشه،چون جلو عقب ...

چقدر چندش و حال بهم زنه

حق داری خب

جدا شو عزیزم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
چقدر چندش و حال بهم زنهحق داری خبجدا شو عزیزم

بچم بدنیا بیاد جدا میشم چون واقعا مهری به بچه ندارم. دلم شوهر و عشق میخواد.

من پنج سال این زندگی رو تحمل کردم و هیچی نگفتم ولی نمیتونم دیگه چون میفهمم بمونم خیانت میکنم اخه دلم به چی خوش باشه عمرم رفت

بچم بدنیا بیاد جدا میشم چون واقعا مهری به بچه ندارم. دلم شوهر و عشق میخواد.من پنج سال این زندگی رو ت ...

واقعا شرایطتون خیلی سخته

هم اون طفلک گناه داره

هم شما

با یه مشاور خوب و کاربلد مشورت کنید لطفا قبل از هر تصمیمی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اون تاپیک پربازدید هم کاربری شماست??سپردن نوزاد به پدرش

نه من تاپیک نفرت زدم هفته پیش 

دقیقا اونم شرایطش مثل ششماستپنج ماهشه..همسرش خیانت میکنهمنتظره زایمان کنه و طلاق بگیره

من هفته چهاردهم گلم