2777
2789

عاشقی یعنی وقتی میری تموم خیابونا بوی اونو میدن.

دیگه منطق و عقل جواب نیست پیاده باشه عاشق پیاده روی میشی.

از در بندازتت بیرون از پنجره میری 

نمیگذری ازش حتی خودش هم بگه متنفره ازت تو عاشقی. غرور بی معنی میشه صدبار بدی کنه تو فقط عشق رو میبینی فقط عشق.

ممکنه دو ساعت مسیر رو بری و دو ساعت برگردی گ فقط ده دقیقه ببینیش

عشق شیرین ترین زهر دنیاست

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

چرا؟

دغدغه نداری راحتی

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خب دغدغه های خودمو دارم عزیزماینکه فقط همچین سوالی اومد به ذهنم به این معنی نیست که دغدغه بزرگی ...

نه عزیزم نگفتم کلا دغدغه نداری گفتم این یه دغدغه رو نداری چون واقعا چیز گیج کننده و نامعلومیه هم شور و شوق داری هم اضطراب آخرش اگه به خوشی ختم نشه بزرگترین ضربه رو میزنه بهت

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

اها متوجه شدم ببخشید اشتباه برداشت کردم😘😘

خواهش میکنم گلم

چجوری اینطوری میشه ادم؟عجیبهواقعا عجیبه

من نمیگم آدم تا آخر عمرش عاشق میمونه ولی اینو با قاطعیت میگم عشق مثل ی طوفان هست وقتی واردش شدی و جون سالم ب در بردی دیگه آدم سابق نمیشی.

ممکنه اون رابطه تموم بشه ممکنه فراموش بشه ولی زخمش همیشه تازه اس

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت