2777
2789

بچها چه حسی دارین ؟

ترس استرس؟

اونایی که عمل کردن بیهوشی ترس نداره؟

ضربان قلبتون روز عمل چند بود؟

من از استرس ضربان قلبم میره بالا

مشکلی نداره؟

عمل میکنن؟

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳ ماهه عمل کردم هر سوالی داری بپرس جواب میدم.

ممنونم ازت 

من سوال خیلی دارم ممنون میشم جواب بدی 🥺

اون لحظه که میخان بیهوشت کنن چه حسی داره؟منظورم وقتی میخان دارو تزریق کنن بدن آدم سست میشه یا حس خفگی دست میده؟

لحظه ای که میخای بیهوش بشی سخترع یا بهوش بیایی؟وقتی بهوش میای حس خفگی نداری ؟چون تامپون تو بینی هست

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
من یک ماه دیگه اصلا استرس ندارم خوشحالم فقط از آزمایش خون فوبیا دارم حالم بد میشه از آزمایش گریه میک ...

وااای من خیلی استرس دارم از استرس زیاد تپش قلب بهم دست میده 

یسوال اگه روز عمل از استرس ضربان قلبت بالا باشه عملت میکنن؟

ممنونم ازت من سوال خیلی دارم ممنون میشم جواب بدی 🥺اون لحظه که میخان بیهوشت کنن چه حسی داره؟منظورم و ...

خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کمک کنم .

در مورد بیهوشی بگم که واقعا راحت بود من خودم اولین بار بود میخواستم بیهوش بشم یکم میترسیدم ولی راحت بود من داشتم با دکترم حرف میزدم ندیدم کی آمپول زدن یهو وسط حرف زدن بیهوش شدم چند ثانیه بیهوش میشی اصلا وقت نمیکنی حس سستی و خفگی پیدا کنی آمپول رو میزنن زیر ۱۰ ثانیه بیهوش میشی .

بهوش اومدن هم انگار از خواب بیدار میشی من حالت تهوع نداشتم درد هم نداشتم بهوش اومدم حالم خوب بود یک ساعت موندم کلینیک سرمم تموم بشه بعد اومدم خونه .

خلاصه هیچ کدوم سخت نیست نه بیهوشی نه بهوش اومدن .

من تامپون نداشتم تو بینیم ولی نه احساس خفگی نمی کنی

وااای من خیلی استرس دارم از استرس زیاد تپش قلب بهم دست میده یسوال اگه روز عمل از استرس ضربان قلبت با ...

چند ساعت قبل عمل آرامبخش بهت میدن چنان ریلکس میشیا فکر اینارو نکن اصلا نمی زارن ضربان قلب بره بالا

خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کمک کنم .در مورد بیهوشی بگم که واقعا راحت بود من خودم اولین بار بود می ...

ای وای چقدر خوب یکم استرسم کم شد 🥺

خدا کنه برا منم راحت باشه برام دعا کن 

بهوش بیام بسلامتی 

من خیلی میترسم 

یعنی آدم زود بهوش میاد ؟

فقط از همین میترسم همش میخام کنسل کنم 

اینقد استرس میگیرم ضربان قلبم میره بالا

چند ساعت قبل عمل آرامبخش بهت میدن چنان ریلکس میشیا فکر اینارو نکن اصلا نمی زارن ضربان قلب بره بالا

بعد یسوال 

وقتی آدم بیهوش میشه بدنش رو حالت نرمال قرار میگیره؟ مثه وقتی کی خوابی 

منظورم ضربان قلبت نرمال میشه؟

ای وای چقدر خوب یکم استرسم کم شد 🥺خدا کنه برا منم راحت باشه برام دعا کن بهوش بیام بسلامتی من خیلی م ...

اشالا بسلامتی میری و میای و بهترین نتیجه رو میگیری

زود بهوش میاد که من ۳ ساعت بیهوش بودم هیچی نمی فهمی که تو بیهوشی برات مهم نباشه دکتر هر وقت کارش تموم بشه بهوش میاره تورو

اوه چقدر تاپیک در مورد عمل بینی زدی😅 نگران نباش بابا خیلی راحت تر اونه که فکرشو میکنی با خیال راحت ...

وااای خیلی استرس دارم کم مونده گریه کنم 

ولی میخام به ترسم غلبه کنم اما نمیشه

دور روز دیگه 🥺

بعد یسوال وقتی آدم بیهوش میشه بدنش رو حالت نرمال قرار میگیره؟ مثه وقتی کی خوابی منظورم ضربان قلبت نر ...

آره عزیزم یه متخصص بیهوشی و یه هوشبر بالا سرته دستگاه اکسیژن هم بهت وصله که همه چیز رو نشون میده ضربان قلب و فشار خون و سطح اکسیژن خون رو کامل حواس شون بهت هست نگران اینا نبود بسپر به دکترت همه چیزو با خیال راحت برو