2777
2789
عنوان

همسایه ی طبقه ی بالا

230 بازدید | 19 پست

سلام دوستان، 

ازتون یه خواهشی دارم، اگه توی ساختمونی زندگی میکنید که طبقه ی بالا هستید و بچه کوچیک دارید، لطفا روی تربیت بچه هاتون وقت بذارید. گناه همسایه ی پایینی چیه که ۲۴ ساعت رو سرش یورتمه میرن و اعصاب و روان اش بهم ریخته؟  من از دست بچه های همسایه ی بالاییمون نمیدونم کجا درس بخونم و کجا تمرکز داشته باشم...  کل خوابمم بهم ریخته... بخدا نکنید... حق الناسه! چندین بار تذکر هم میدی انگار نه انگار... لعنت به آپارتمان نشینی 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حق داری . خیلیم سخته تجربش دارم پسر خودم شیطونه ولی طبقه اول هستم خداروشکر زیر پارکینگه ولی یه زمانی بچه نداشتم بالاییا هیچ جوره رعایت نمیکردن آخرشم باهاشون دعوامون دراومد 

طبقه بالایی ما بچه هم نداره. صدای دریل، چکش، کشیدن مبلمان روی زمین روزی دهها بار... تذکر هم بی فایده ...

کشتی میگیرن؟ چه حوصله ایی هم دارن که مبل هارو هر روز جابجا میکنن! 

منم اومدم خونه‌جدید همسایه طبقه بالا یکسرررررره میزو صندلی جابجا میکنی ده دیقه هم اروم نیستن دیشبم ج ...

درک میکنم ولی داشتن یه پسر بچه بالای سر آدم خیلی سخت تره فقط میکوبه فقط میدوئه... کلا صدا از بالا خیلی بده 💔

مگه وضعیت شما چجوریه، من سخت ترین رشته رو میخونم ولی ازدست همسایه ام دیوونه شدم 😭

فقط یه نمونه ش رو میگم.... پسر همسایه پایینی نمیره مدرسه هرروز صبح ساعت ۷ با جیغ و داد و هوار بیدارش میکنن یه جوری تو خونه بدو بدو میکنن انگار زلزله شیش ریشتری اومده... هر روز صبح ما هم مجبوریم باهاشون بیدار بشیم و تا چند دقیقه تن و بدنمون میلرزه.... البته اینکه شب ها هم تا ساعت یک و دو شب دعوا دارن به کنار