2777
2789
عنوان

چقدر با باباهاتون راحتید

| مشاهده متن کامل بحث + 3444 بازدید | 147 پست

خانواده ای که توش همه باهم راحتن

راحت هرچیزیو بیان میکنن و مشورت میکنن

سلامت روان قطعی++

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیه😐هرکسی نظری داره مام بد میدونیم جلو برادر مجرد لخت بگردیم ادم باید خودش از خودش بفهمه حیاهم خوب ...

درسته خلاصه  همه دوست دختر ندارن بعدم مگه دسته خودشه وقتی تو اوج بلوغی شاید با دیدن تحریک بشی  ولی بزرگتر که میشی فرق دارع

من و تو بنده خدا هستیم، جا توعوض نکن. گرفتی چی میگم
اشکال نداره بابا 😁 خاطره جالبی شد

😂آره  بابا 

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

من حودم حتی اوایلش نمیذاشتم مامانم بفهمه 😂 بابا که دیگه اصلاماه رمضون الکی روزه میگرفتم نماز میخوند ...

من دیگه کلا هیچ روزی روزه نمیگیرم کسیم نمیفهمه پریودم یا نه 😂👌🏻

البته نمیتونم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من یه بار خونه عمه اینا بودم بعد هیشکی نبود جز من و مامان و شوهرعمم که سنش بالاست بقیه رفته بودن یه ...

از این شوهر عمه ها😍😂

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

وای خدا آدم چه چیزا میشنوه.بخدا اینو به روانشناس بگید شوک میشه اینجوری جلو پدرامونم راحت نباشیم دیگه ...

دقیقا 

زن همسایه مون گفته به دختر و زنش جلو من پوشیده بگوشین من به گناه نیافتم حالا دخترش یه چی 

زنش چطور 

یه حدمتوسطی با بابام راحتم

مثلا جلوش لباس های خیلی لختی نمیپوشم

پریور هم بهش نمیگم،از صدای نایلون توی سرویس بهداشتی میفهمه🤣🤣🤣🤣

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

من یه بار خونه عمه اینا بودم بعد هیشکی نبود جز من و مامان و شوهرعمم که سنش بالاست بقیه رفته بودن یه ...

چه باحال 😂

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

بنظرم لازم نیست بابام بدونه پریودم هر چند اون می‌فهمه 

و اینکه پد هامو بابام میخره