2777
2789
عنوان

همسرم به یه زن کمک مالی میکنه

632 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

چندشب پیش همسرم یه خانومی رو توی خیابون میبینه که به قصد تن فروشی سوار ماشین مردی میشه و گریه میکنه

همسرم میره میپرسه مشکل چیه ک زنه میگه من دلم نمیخواد اینکارو کنم بخاطر بچم مجبورم و همسرم شمارشو میده ب زنه و میگه نیاز مالی داشتی کمکت میکنم و اینکارو دیگه نکن

حالا دیشب زنه پیام داد ب شوهرمو ازش پول گرفت

شوهرمم بعد اینکه پولو داد ب من قضیه رو تعریف کرد 

من واقعا نمیدونم چه واکنشی باید نشون میدادم

از طرفی ناراحت بودم ک چرا همچین زنی شماره شوهرمو داره و ازش درخواست پول میکنه و از طرفی هم طرز فکر شوهرم منو بهم ریخته

بهش میگم از کجا مطمعنی با کمک تو سر ب راه میشه میگه من بخاطر دلم کمکش میکنم بقیش دیگ مهم نیس

شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟

بگو با خودم در ارتباط باشه نیاز به کمک داشت به من بگه من بزنم تو بلاک کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نمی‌دونم. من باشم دخالت نمیکنم ولی خطرناکم هست نمیشه بی تفاوت باشی.

شوهر من به خیلیا کمک می‌کنه.

همراه من هم در خونشون رفته

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا دیگه اجازه نمیدادم شوهرم ارتباطی با این خانم داشته باشه و کمکش بکنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نمی‌دونم. من باشم دخالت نمیکنم ولی خطرناکم هست نمیشه بی تفاوت باشی.شوهر من به خیلیا کمک می‌کنه.همراه ...

شوهر منم کمک زیاد میکنه ولی ب قول شما این مورد فرق میکنه

نمیشه بی تفاوت بود

من به شوهرم اعتماد کامل دارم ولی به اون خانوم نه

اخه با کمک شوهرتون که اون پولدار نمیشه کاش شماره شمارو حداقل میداد ، همسرتون کلا زیاد کمک مالی میکنن؟ 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

چرا حس میکنم دروغ میگه آقا چون اون اس رو دیدی اینجور گفته اما اگر تو ندیدی اس رو و خود آقا گفته بهت نه قضیه متفاوته به هیچ وجه نزار ارتباط داشته باشن

یک عشق متافیزیک ، انرژي خوان تاروت،انسان شناسی، فلسفه وروانشناسی استرولوژی و نویسنده   

من بودم اجازه نمی‌دادم ممکنه زندگیت بهم بریزه خیلی مراقب باش

اصلا از کجا معلوم خوده زنه مشکل درست نکنه براش

آخه از کجا معلوم که اصلا شوهر نداره حالا فک کن شوهر داشته باشه و ببینه شوهر من داره کمک مالی میکنه ب زنش...این فکرا دیوونم کرده

بهتره بره تحت پوشش کمیته یا اگر میتونه کار واسش پیدا کنه وگرنه پول مفت نیست بدی به آدم سالم دست و پا دار،از این به بعدم خودت باهاش در ارتباط باش نه شوهرت،من نمیدونم مردا کی دست از احمق بازیشون برمیدارن شوهر من چندروز پیش رفته واسه یکی پوشک بچه خریده میگه نیاز داشت میگم یعنی چی پوشک بچه چیزیه که درخواست گدایی کنه براش خب کهنه ببنده اصلا چرا آورد😑🚶🏼‍♀️

شوهر منم کمک زیاد میکنه ولی ب قول شما این مورد فرق میکنهنمیشه بی تفاوت بودمن به شوهرم اعتماد کامل دا ...

آره حق داری.

به شوهرت بگو بلاک کنه خودت در تماس باش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم