2777
2789
عنوان

اجیم خیلی بدههه

131 بازدید | 13 پست

فک کنید من کار پیدا کردم من بردمش سر کار کلی چیز یادش دادم همه کارارو براش کردم

اخر سر منو اخراج کردن الان چند ماهه اون اونجاست و دیگه ارشد شده الان هر چی بش میگم به صاحب کار بگو منو برگردونه هی الکی میگه گفتم ولی نمیگه 

دلیل اخراجمم این بود شیفتم با کسایی بود ک میخاستن اخراج کنن منم لابلاشون اخراج کردن

بنظتون چیکار کنم برم گردونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ نمک نشناسسسس

اره خیلی

بنطرت چیکار کنم برم گردونه؟اونجا فقط اجازه دارم برم

و اینکه به صاحب کارمم گفتم یه ماه پیش گفته بود ک راجبش فک میکنم

الانم خیلیی نیرو کم دارن میخان نیرو بگیرن 

ینی چی منم لا به لاشون اخراج کردن 😐خب مستقیما با خود صاحاب کارت حرف بزن ببین میخوادت یا نه

یکی از اوناک اخراج کردن با پسرشون دوس بود بخاطر همین واس ابروشون اخراج کردن منم لابه لاشون اخراج کردن ضایع نباشه

باش حرف زدم یه ماه پیش گفت ک فکر میکنم خبرت میکنم

یکی از اوناک اخراج کردن با پسرشون دوس بود بخاطر همین واس ابروشون اخراج کردن منم لابه لاشون اخراج کرد ...

بهش پیام بده بگو لطفا بهم بگید من به کارم نیاز دارم اگه قرار نیست برم گردونید برم دنبال کار

خب شما میگید من چیکار کنم ک برگردونه منو بخدا خیلی ب کارش احتیاج دارم

والا پیشنهادم همینا بود ک گفتم

بنظرم باهاش صحبت کن فقط نمیدونم کارت چیه اگه میتونی چندتا کار خوب کن نشونش بده بدونه کارت خوبه